Jump to content

Welcome to Football Manager Balkan | Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

HNK Hajduk Split

Opis kluba Hajduk Split FM Balkan

1 reply to this topic

#1
Mitro

Mitro

    Dođoh, vidjeh, pobijedih

  • Član foruma
  • 1,431 posts

Posted Image

Posted Image


Posted Image


Posted Image

Posted Image


Posted Image

Posted Image

Posted Image


Nakon odlaska Blaževića Hajduk je ostao ne mladima, a prvi golman je Lovre Kalinić i sigurno narednjih 10 godina može držati tu poziciju čvrsto. Ostala dva su, može se reći talenta i mogu biti zamjena, iako bi bilo dobro kada bi se pronašao neki jeftin vratar kroz sezonu-dvije kako bi se osigurala pozicija ukoliko dođe do ozljede prvog vratara.


Posted Image

Posted Image


U obrani su dva standardna igrača Maloča i Milović. Milić i Jonjić su dosta dobre zamjene i mogu se rotirati, a i pokrivaju više pozicija tako da je obrana dobro pokrivena. Zoran Nižić i Spanjić nisu klasa za Hajduk tako da se na njih ne treba računati. U mladoj momčadi ima Franjo Prce koji je dosta kvalitetan za svoje godine i mogla bi mu se pružiti prilika. Moja preporuka ukoliko se odlučite da dovesti nekoga je Duje Caleta-Car, mladi branič sa puno potencijala.Desni bek je jedna od pozicija gdje se treba krpati sa braničima. Mikanović je sigurno prvotimac i nema mu konkurencije, a rotacijom se može oslobiti mjesto za Maloču i Jonjića. Iz mlade momčadi se može gurati Josip Bašić koji je odličan prema naprijed. U prvoj sezoni teško da će se naći neko dostojno pojačanje tako da na ovu poziciju treba pripaziti.

Kao i desni bek, i lijevi je dosta šupalj jer je jedini dostojni bek Jozinović. Ovo su dvije možda i najslabije točke u momčadi i treba se koncentrirati na njih pri dovođenju igrača.


Posted Image

Posted Image


Pozicija defenzivnog veznog je odlično pokrivena sa Andjelkovicem koji je fantastičan. Zamjena mu može biti Milić uz možda laganu promjenu u ulozi.

Jedna od jačih pozicija u momčadi. Andrijašević i Pašalić imaju osigurano mjesto na ovoj poziciji, a Sušić je zamjena. Sa dva standardna vezna i jednom zamjenom se može dosta dobro konkurirati, a ako izbije nešto novca može se pojačati nekim igračem.

Mijo Caktaš je na ovoj poziciji prvi pik, a treba obratiti pozornost na Elvira Malokua koji je jedan od najvećih taletana u Hrvatskoj i treba ga rotirati kako bi stekao iskustva i naravno napredovao. Može se prodati Bukva i Illuridze kako bi se zaradilo nešto jer ne mogu konkurirati na ovoj poziciji. Iako asistent ne pokazuje puno na Kouassija, on treba biti prvi izbor i imati stalno mjesto u postavi.


Posted Image

Posted Image


Na ovoj poziciji može odlično igrati Maloku, a treba obratiti pozornost na Ivana Mastelića koji je jedan od najvećih talenata u mladoj momčadi i može izrasti u odličnoj krilnog igrača. Još je tu Bencun koji može poslužiti kao back-up u slučaju ozljede.

Prodaja Maglice bi trebala biti prvi izbor i otvoriti mjesto za Tomislava Kiša koji je odličan napadač. Također, u mladoj momčadi je Nikola Vlašić koji može biti zamjena za Kiša, a ako dobije dovoljno prilike može biti odličan napadač za Hajduk.


Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image


Formacijski bi to izgledalo ovako. Sa Kalinićem na kolu i obranom koju čine Jozinović, Maloča, Milović i Mikanović. Maloča bi u ovom slučaju mogao imati ulogu CD-Cover zbog brzine i dobrog čitanja igre. Defenzivni vezni(DM-Defend) bi sigurno trebao biti Andjelkovic. Dva srednja vezna su Pašalić i Andrijašević te na krilnim pozicijama Caktaš i Kouassi. Usamljen u napadu bi trebao biti Kiš, uz zamjenu Vlašića.


Posted Image

Hajduk je ove godine odlično napravljen na manageru, imate fantastičnu ekipu i hrpu talenata koji jedva čekaju da zaigraju za prvu ekipu. Hajduk ima (po)najbolje navijače u HNL-u i (po)najbolji stadion. Već u prvoj sezoni možete ostvariti fantastične rezultate i osvojiti Kup ili Ligu.


  • Ichigo, Madridista and IM995 like this

#2
haunter17

haunter17

    Početnik

  • Član foruma
  • 2 posts
ja sam prvu sezonu dosao u polufinale europske lige,potjerao pasalica nizica spanjica,kisa itd.....doveo urugvajca Lunu besplatno,sidi Keitu al nije bio neki...Reply to this topic  Also tagged with one or more of these keywords: Opis kluba, Hajduk Split, FM Balkan

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users