Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Put ka slavi i uspehu


Darko Strela
 Share

Recommended Posts

Zdravooo menadzeri. BOKICIC

Cim sam uhvatio slobodnog vremena,resio sam da vam se javim sa reportom polusezone.

Pa mozemo da pocnemo.

 

 

Prvo da se podsetimo sta smo sve do sad rekli...

1.Kao sto ste videli,preuzeo sam FK Dinamo Pancevo,klub u kojem sam fudbalski ponikao i napravio prve fudbalske korake,i klub iz mog rodnog grada.

2.Predstavio sam vam ciljeve,dugorocne i kratkorocne planove,i cilj za ovu sezonu,a to je promocija.

3.Predtsavio sam vam formacije i taktike,transfere i pripremni period.

 

 

Sada nastavljamo dalje... thumbup

 

 

 

BRZI VOZ OD AMBISA DO VRHA ! ! !

 

 

 

Jos od oprostaja sa drugim milenijumom,Pancevci zude sa kvalitetnim fudbalnom.Nekada je Dinamo bio ponos Vojvodjanskog i Jugoslovenskog fudbala,uz sitnije oscilacije,a danas je na niskoj lestvici u odnosu na ono sto zasluzuje ovaj grad i ovaj klub.

Krah je najavljen 2003 godine,kada je Dinamo iz drugog stepena takmicenja,za samo tri godine stigao do petog stepena.Razloga je mnogo,ali najglavniji je taj da je tada lokalna samouprava digla ruke od " najvaznije sporedne stavri na svetu . "

Tako je bilo sve do prosle godine,kada se skupila grupa lokalnih biznismena,bez ikakvog sportskog pedigrea,i sa svojim novcem odlucila da ovaj klub podigne tamo gde treba i gde zasluzuje da bude.

" Nemoguca misija " je u prolecnom delu sezone uspela!

 

Ubrzo je osvanuo kratak clanak u novinama...

 

" Ima li Dinamo sanse za dugo ocekivani povratak u Prvu ligu Srbije? "

 

Svi verujemo da ima.To je veliki izazov,kako za klub i grad,tako i za sve iz uprave kluba.Hocemo da dokazemo da se domacinskim ophodjenjem moze do vrhunskih rezultata.Uspeh baziramo na mladosti i igracima iz regiona,sto ima posebnu draz. "

 

 

Da ovaj clanak nije zabluda i pusta zelja,pokazali su rezultati u prolecnom delu sezone.Klub je na.neverovatnom 1.mestu!

Bilo je i uspona i padova,oscilacija u igri,gresaka,ali sve je to fudbal.

Novi trener,Jesic,napravio je konkurentan tim,tim sa dosta mladih igraca,ali i onih iskusnih,potkovanih,koji ce ovu mladu ekipu voditi do uspeha,a kasnije im prepustiti kormilo nad ekipom.

 

http://i.imgur.com/QdWrwfs.png

 

I sezona je pocela,a menadzer Dinama debituje na klupi ovog kluba.Svi se nadaju pozitivnom rezultatu za pocetak.

 

 

Kao sto sam napisao,.i taktika se malo menjala,dok se nasla ona koja odgovara,i koja funkcionise,pa sada ta taktika izgleda ovako.

 

http://i.imgur.com/inRzk7G.png

 

Odlucio sam se samo za nju,a ako dodje do promocije,uvescu jos jednu ili dve.

Malo o ovoj taktici...4-2-3-1...napadacka,ofanzivna.Taktika u kojoj se u zavrsnici napada nalazi i po 6-7 igraca,ukljucujuci bekove koji u napad idu kao podrska.Igra se preko leve i desne strane,disciplinovano,i brzo.U odbrani se daje jako malo vremena protivniku da drzi loptu i tera se na gresku.

Sjajno se pokazala i ne menjamo.

 

 

Evo i kako smo odigrali prvi deo sezone

 

http://i.imgur.com/guzpEtP.png

 

Poceli smo sjajno,sa dve veoma ubedljive pobede,i mislio sam da ce sve ici glatko.Dosao je remi sa Banatom,koji je do 16.kola bio lider na tabeli,i tu je bio sve vreme,od 1. do 16.kola.Onda smo i izgubili,dve utakmice zaredom,i vec sam poceo da brinem da li taktika odgovara,pa sam malo promenio.Zatim je dosla serija odlicnih rezultata,cetiri pobede u pet utakmica.Tu odlicnu seriju nam je prekinulo Jedinstvo NB koje je u tom trenutku bilo 2.na tabeli.Mi smo sve vreme kuburili oko 4. , 5. mesta na tabeli,sa stalnim zaostatkom za liderom od po 4,5,6 bodova.Onda opet mini serijica od tri pobede koju nam je prekinuo Novi sad,koji je bio 14.na tabeli,a mi 3.Razocaravajuce.Onda opet serija od cetiri pobede u isto toliko utakmica,pa poraz od tada 2.ekipe na tabeli Radnicki SM,koje smo nakon samo 3 dana pobedili u kupu.Kao sto ste videli,tri utakmice u kupu FSV(fudbalski savez Vojvodine).U kupu smo dosli do polufunala,ali o tome u reportu drugog dela sezone.

 

Stanje na tabeli,fenomenalno,namerno nisam napisao koji sam,videcete na tabeli.

 

http://i.imgur.com/pAKO7yh.png

 

Fenomenalno,Dinamo je jesenji prvak ! ! !

Svi se nadamo da ce tako ostati,i da cemo,ako bog da,tu biti i na kraju sezone,i plasirati se u Prvu ligu Srbije.

 

 

Sada malo o statistici igraca.

Okacicu o statistici u prvenstvu,i u kupu,i videcete ogromnu razliku.

Kup su uglavnom igrali igraci koji su dobijali manje prilika u prvenstvu,i veoma dobro su odigrali,cime su neki igraci dobili i vecu minutazu u prvenstvu.

 

http://i.imgur.com/HoMaSCr.png

 

Prvo statistika kupa.Tu su se kao najbolji po ocenama pokazali mladi Siladji i Ciric.Zahvaljujuci tome,poceli su cesce da igraju u prvenstvu,i nisam pogresio.

 

http://i.imgur.com/wtltO43.png

 

U prvenstvu apsolutni predvodnik,Dusan Djokic.Nekadasnji igrac Crvene Zvezde i Klub Briza,kao i reprezentacije Srbije,i kapiten Dinama.u 14 utakmica 12 golova,s tim da je bio povredjen mesec i po dana,tako da verujem da bi statistika bila i bolja.Odmah iza njega je mladi reprezentativac Crne Gore,Raicevic,a prate ih Obucina koji je imao 6 asistencija,i Miljic sa 6 golova i 6 asistencija.Ostatak ekipe ujednacen.

 

 

Da moj rad ceni i strucni stab,pokazuje to da su mi ponudili ugovor na jos godinu dana,koji sam naravno prihvatio na obostrano zadovoljsto.

 

http://i.imgur.com/AE0yvOf.png

 

http://i.imgur.com/ZFLgeNa.png

 

http://i.imgur.com/SXcckiT.png

 

Zadovoljstvo obostrano,kao sto sam rekao,Predsednik je odusevljen sto sam pristao,i ja se nadam jos dugoj,dugoj saradnji.

 

 

 

To je report polusezone,gde smo pokazali da imamo velike sanse za plasman u Prvu ligu.Imali smo dobre rezultate,gubili smo bodove na nekim mestima gde nismo smeli,ali nadam se da cemo ispraviti sve te greske.

 

 

 

Sledeci report ce biti nadam se ubrzo,sa priprema za drugi deo sezone,i transferima,kao i rezultatima sa pripremnih utakmica.

 

 

Do sledeceg reporta,uzivajte,pisite kritike,pohvale i savete... BOKICIC

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bravo. Zadrzi se tu. Ko ti igra desno krilo? Kod mene Branislav Tosic razbija i u prvoj ligi. Cak je dobio i prednost u odnosu na dovedeno krilo ovog leta.

 

Daj ss od Raicevica, Obucine i Siladjija. :)

Edited by Dzoni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bravo. Zadrzi se tu. Ko ti igra desno krilo? Kod mene Branislav Tosic razbija i u prvoj ligi. Cak je dobio i prednost u odnosu na dovedeno krilo ovog leta.

 

Daj ss od Raicevica, Obucine i Siladjija. :)

Bravo. Zadrzi se tu. Ko ti igra desno krilo? Kod mene Branislav Tosic razbija i u prvoj ligi. Cak je dobio i prednost u odnosu na dovedeno krilo ovog leta.

 

Daj ss od Raicevica, Obucine i Siladjija. :)

 

 

Hvala.Desno mi igra Stoskovic,23.god.mlad,potencijal ogroman,i solidne ocene ima,njega forsiram desno,jer moze da bude dobar.Tosic mi je u frugom planu,a i kad ga ubacim ubacim ga na veznog sa ball winning midfielder rolom,to mu i treniram.Prednost dajem Skokni i Mudrinicu,a i sad sam doveo jos dva veznjaka,pa ne znam koliko cu imati prostora za Tosica.Pokusacu da ga ubacujem cesce,posto vidim da je kod tebe dobar. :)

 

Evo ss-ova

 

http://i.imgur.com/SpOVBOr.png

 

Siladji,nista posebno,ali dobar potencijal,i uvek dobro odigra.

 

 

http://i.imgur.com/F4ChG86.png

 

Obucina predobar,i extra talenat i potencijal,sa ok ocenama.Forsiram ga koliko god je to moguce.Uvek ga zovu u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.Samo je mana sto je mlad,ali za dve-tri godine glavni uz Raicevica.

 

http://i.imgur.com/SgxWdoE.png

 

Raicevic razbija,nezamenljiv na levom boku.Uz Djokica nosilac igre,i mnogo se oseca njegovo odsustvo.Uvek ga zovu u mladu reprezentaciju,i to mi se jako svidja.Hteo ga Metelurg D,ali sam ih preduhitrio.Za dve-tri godine glavni igrac u klubu,mada je i vec sad medju glavnim.

Link to comment
Share on other sites

Lepo. Obucina mi se svidja. Kod mene ima jos bolje tehnicke atribute. Ali ga moji skauti nisu spazili. Tosic kod mene igra uz desnu aut liniju. Stim sto ne moze da igra kao istureno krilo, nego na sredini. Ali ima atack duty, i svidja mi se sto koristi podjednako obe noge. Dva puta mi je sam resio utakmicu, kad je sevnula njegova levica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Lepo. Obucina mi se svidja. Kod mene ima jos bolje tehnicke atribute. Ali ga moji skauti nisu spazili. Tosic kod mene igra uz desnu aut liniju. Stim sto ne moze da igra kao istureno krilo, nego na sredini. Ali ima atack duty, i svidja mi se sto koristi podjednako obe noge. Dva puta mi je sam resio utakmicu, kad je sevnula njegova levica.

 

Sad cu i ja da pocnem malo da ga forsiram,pa cu da vidim kako ce da se pokaze...

Link to comment
Share on other sites

Zdravooo menadzeri. BOKICIC

Evo kao sto sam i obecao,report priprema za drugi deo sezone.

Uzivajte.

 

 

 

DINAMO ODLUCNIJI NEGO IKAD !

 

 

 

15.januar.Prozivka igraca.Odredjuje se datum pocetka priprema za drugi deo sezone.Lica ista,ali nece jos dugo tako biti.Svi srecni i raspolozeni,prosli su praznici,sto znaci pocetak napornih treninga i napornog rada.

Uprava,trener,igraci,svi su na ovu prozivku dosli vedri i nasmejani.Isplate nisu kasnile,svi igraci i osoblje su isplaceni na vreme,rezultati odlicni,Dinamo je 1.na tabeli.

Posle kratkog razgovora sa igracima,utvrdjena su imena koja napustaju sigurno klub,uglavnom su to igraci sa malom ili nikakvom minutazom,koji zele da igraju.

Trener i uprava su im pozeleli srecu i oprostili se sa njima,dobili su svoje papire i otisli.

Ubrzo je istaknut plan i program priprema.

Sve je moglo da pocne.

 

http://i.imgur.com/BzWdLX9.jpg

 

http://i.imgur.com/KmK3TrO.jpg

 

Osmeh i raspolozenje krasi Dinamove igrace,iako je bilo i hladnoce i snega,i surovih treninga,igraci nisu gubili osmeh i ocigledan veliki moral.

Najvise se trenirala odbrana,fitnes i kontrola lopte.

Bilo je i drugih vidova treninga,ali oni nisu bili toliko kriticno,pa se najvise ovome davalo znacaja.

 

Ubrzo je izasao i spisak sa pripremnim utakmicama za igrace Dinama.

 

http://i.imgur.com/xM6IZTn.png

 

Kada su videli spisak,igraci su se pogledali medjusobno.

Bili su u cudu,i nisu im bile bas najjasnije itakmice i tako visok intenzitet utakmica,jer su svi protivnici bili jaki.

Svi timovi su bili iz preostala tri regiona Srpskih liga,naseg ranga takmicenja,i svi timovi su bili medju vodecim ekipama u ligi i borili su se za isto za sta se i mi borimo,za promociju u Prvu ligu Srbije.

Samo poslednji tim na spisku je bio tim koji je u tom trenutku bio prvi na tabeli Prve lige Srbije,BSK Borca,

Tek onda su igraci shvatili sta je trener,kao i uprava,hteo od njih,

Da se pokazu u sto boljem svetlu,da rade naporno i pokazu da nisu slucajno prvi,i da vidimo gde smo u odnosu na ekipe iz drugih regiona,kao i gde smo u odnosu na tim iz ranga vise.

Sve je moglo da pocne.

 

Ubrzo su stigla i neka nova lica u klub,lica koja treba da pojacaju konkuranciju u timu i donesu kvalitet vise i tim.

Sve su to bila imena sa dosta iskustva i dosta utakmica u nogama.

 

http://i.imgur.com/cm6ASR3.png

 

(zimski transferi od plave linije na dole)

 

 

Poceli smo i sa odigravanjem prijateljskih utakmica.

I,da pohvalim moju ekipu,bili su i vise nego sjajni!

 

http://i.imgur.com/WSt0UVi.png

 

Kao sto vidite,sve utakmice smo pobedili.

Najponosniji sam na pobedu protiv Borce,koja je u tom trenutku bila prva na tabeli Prve lige Srbije.

Dokazali smo da nismo slucajno tu gde jesmo,da znamo da igramo i da posedujemo kvalitet,i da mozemo da igramo sa ekipama iz ranga vise od nas,samim tim i da nam je mozda mesto tamo,ali to moramo dokazati i kroz prvenstvo u kome nam je ostalo jos jako malo,samo jos 12 utakmica do naseg cilja.

Ne zaboravimo,igram i kup,polufunale protiv Sente,gde se nadam prolasku i finale.

 

http://i.imgur.com/12t0qVD.png

 

Pogledavsi tabelu,pa raspored utakmica do kraja,realno gledano,nemamo tezih utakmica osim OFK Backe,Backe 1901 i CSK Pivare.

U ostalim utakmicama smo apsolutni favoriti i ne bi trebalo da nam predstavlja neki veci problem.

Nadamo se najboljem.

Problem je jedino,sto sve tri pomenute utakmice igramo na gostujucem terenu,sto nam je otezavajuca okolnost.

 

 

Sve u svemu,imali smo odlican pripremni period,dobar transfer period,i vise nego spremni docekujemo drugi deo sezone.

 

 

Ekipa sada izgleda ovako.

 

http://i.imgur.com/tmBICzx.png

 

Malo promena,ali bitnih.Mozda malo veliki spektar igraca,ali bolje da se nadje neki igrac vise,jer je ovo liga gde se igraci dosta umaraju,jer su ovo sve ipak polurofesionalni igraci.

 

 

 

Nadam se da ste uzivali u ovom reportu i da sam ispunio vasa ocekivanja.

Ako nekome treba neki ss,neka kaze,rado cu ga okaciti.

Pozelite mi srecu u nastavku. thumbup

 

 

U sledecem reportu :

1.Kraj sezone.

2.Predstavicu vam tim sa kojim sam igrao cele sezone,i njihove ss-ove.

3.Ukratko podsecanje na celu sezonu i sve sto smo do sada napisali.

4.Pogled na finansije kluba.

5.Mnogo,mnogo drugih zanimljivosti.

 

 

Do sledeceg reporta,uzivajte,pisite kritike,pohvale i savete... BOKICIC

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Fino, kako ti Skokna i Karanfilovski igraju? Skokna kod mene nikako ne moze da se snadje. I mislim da cemo se razici.

Dok je Karanfilovski otisao u Jagodinu...letos.

 

Skokna mi je u prvom delu bio nezamenlji na levom zadnjem veznom,sa ball winning midfielder rolom,a sada ga rotiram,jer sam doveo Bogica koji je extra,Zivkovica i Sadovica,a i vise sansi dajem Tosicu.

Karanfilovski mi je prvi desni bek.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zdravooo menadzeri. BOKICIC

Sezona je gotova,ali nisam imao vremena da vam pre napisem report,jer ce ovo biti najduzi report do sada,ali evo nasao sam vremena,pa pocnimo,uzivajte.

 

 

 

 

 

BRZI VOZ U EUFORIJI ! ! !

 

 

 

Sezona je gotova.Bilo je svega i svacega.Od losih letnjih priprema,do ne bas savrsene ali dobre prve polusezone,pa onda extremne zimske pripreme i odlicno odradjene,do drugog dela sezone,euforicnog i vise nego savrsenog.

Da,kao sto mozete pretpostaviti,zavrsili smo na 1.mestu i izborili ocekivanu promociju,kojoj su se,verujem,svi nadali,kako uprava i trener,pa tako i igraci i navijaci.

Da sve bude jos sladje i lepse,potpuni uspeh je jos vise upotpunio kup,dakle osvojen i prvi istorijski pehar i prva titula koju sam obecao da cu doneti svom maticnom klubu,osvojen je kup FS Vojvodine.

Dakle,prva sezona je za nama.

Red je da vam prvo malo predstavim sve redom,pocevsi od krajnje tabele,tima koji je izborio sve to,do rezultata,finansija,i nekih zanimljivosti.

 

 

 

 

Prva liga,prva liga,malo nam je ona,

Dinamu je pravo mesto Liga Sampiona ! ! !

 

 

 

 

Naziv ove teme je jedna od pesama koja ovih dana bruji gradom Pancevom,od njihovih najvernijih podanika,navijacke grupe " Srpska Sparta " !

Njih sam zaboravio da pomenem u dosadasnjim reportima,ali evo,da ne zaboravim,pa sam ih sada pomenuo.

 

http://i.imgur.com/C2AiNPu.jpg

 

http://i.imgur.com/nHBjjlk.jpg

 

http://i.imgur.com/EhDXtDP.jpg

 

Poslednja slika,jedna od utakmica na Dinamovom stadionu.

 

 

Kao sto vidite,ceo grad je u euforiji,napokon ce se u Pancevu gledati kvalitetan fudbal,onakav kakav ovaj grad i ovaj klub zasluzuju.

 

 

Krenucemo prvo od kupa,posto smo njega prvog osvojili.

U proslom reportu imali ste prilike da vidite da sam polufinale igrao sa Sentom.

Dobio sam to polufinale,ne bas kako sam ocekivao,jer je mec otisao na penal zavrsnicu,ali smo bili bolji i koncentrisaniji,i uspeli da pobedimo polufinale,i plasiramo se u istorijsko finale.

 

http://i.imgur.com/YTmwPu3.png

 

 

U finalu smo izvukli klub koji igra jedan rang nize od nas.

Fudbalski klub Jugovic.

 

http://i.imgur.com/vw2sgMo.png

 

Iskreno svi smo ocekivali pobedu i osvajanje prvog,istorijskog trofeja za ovaj klub.

 

 

Do toga je i doslo,pobedili smo Jugovic u finalu,prilicno ubedljivo i sigurno,4 : 1 .

Nemam ss utakmice,pa cete videti kada okacim sve utakmice u drugom delu sezone.

 

Naravno,svi su odusevljeni osvajanjem kupa,i uprava,i navijaci,i ja sam dobio mnogo pohvala,ali da se ne hvalim,neka slike govore umesto mene.

 

http://i.imgur.com/zqkb0OR.png

 

Kao sto sam vec rekao,prilicno ubedljiva pobeda,sigurnom igrom i i kontrolisanom utakmicom svih 90min.sa nase strane.

 

http://i.imgur.com/DXHbVlW.png

 

Na ovoj slici mozete videti strelce po redu,i jos neke detalje utakmice.

 

 

http://i.imgur.com/rEMoP6X.png

 

Evo i mojih zasluga malo.

:)

 

 

http://i.imgur.com/xksBFwi.png

 

Naravno,ja msm da posle mog zadovoljstva i moje srece,sledeci koji osecaju najvise srecu u sebi i pokazuju je,je uprava Dinama.

Odusevljeni su titulom u kupu.

Uprava misli da sam ja pravi covek za pripremanje kluba za buduce izazove,hvala im na tom misljenju.

 

 

http://i.imgur.com/aFPDRkg.png

 

Naravno,o njima moramo uvek da brinemo da budu zadovoljni,a oni su i vise nego zadovoljni.

 

 

http://i.imgur.com/rardEuD.png

 

Ali cija sreca moze biti veca od moje.

Uspeo sam u svom zivotnom cilju,da svom klubu donesem prvi trofej,istorijski.

Nadam se ne i poslednji,i nadam se da Dinamo sa mnom ceka jos mnogo lepih i uspesnih dana,sezona i naravno,trofeja.

 

 

I tako se zavrsilo jedno malo putovanje,kup FSV.

 

Aliii.....to je bio samo slag na tortu,koju smo napravili nekoliko dana kasnije.

 

 

 

TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA... ! ! !

 

 

 

Uspeli smo u cilju koji smo zacrtali na samom pocetku sezone,jos na pocetku priprema za sezonu 2013/2014.

Nas cilj je bio promocija,i cilj je ispunjen.

Necu da lazem,bilo je jako tesko,posle nekih utakmica sam mislio da je nemoguce,da smo sve dalji nasem cilju,ali onda sinemo na nekoj utakmici,zablistamo u najsjajnijem izdanju i pokazemo kvalitet vise u odnosu na sve ostale.

Ali fudbal je to,i svima se desava,pa i najboljima,padovi u formi su sastavni deo fudbala.

Sva sreca,nas nije mnogo pogodio,i uspeli smo.

Osvojili smo 1.mesto i idemo u Prvu ligu Srbije,

 

 

http://i.imgur.com/uSsafU9.png

 

Vidite,kao sto i pise,apsolutni predvodnik Dusan Djokic sa svojih 19 golova,ali to se i ocekivalo od bivseg igraca Crvene Zvezde,Klub Briza i reprezentacije Srbije.

O njemu,kao i o ostalim igracima vise u delu gde cu predstaviti ekipu.

 

 

http://i.imgur.com/W3KfiSS.png

 

Navijaci zadovoljni mojim radom u klubu i rezultatom koji sam postigao sa njima.

Naravno,i ja sam zadovoljan.

 

 

http://i.imgur.com/qMd8K5K.png

 

Upravu vise necemo ni pominjati,odusevljeni,kako i ne bi,dupla kruna.

 

 

http://i.imgur.com/Vp2r9XP.png

 

A evo i kako to izgleda na tabeli.

Ne previse ubedljivo,ali opet,obezbedili smo titulu dva kola pre kraja,pa sam sebi dozvolio luksuz da poslednja dva kola igram sa rezervama.

Ali nema veze,nije uticalo svakako na krajnji poredak.

Mi smo sampioni,pa smo sampioni.

 

 

http://i.imgur.com/Orc6O3Y.png

 

Pogled na rezultate u drugom delu sezone.

Poceli smo fantasticno,sa sedam utakmica bez poraza i ekipa je tada bila najsigurnija u sebe.

Do kraja je sve manje-vise bila cista rutina.

 

 

 

Da rezimiramo.

Vise nego uspesna sezona.

Dupla kruna,novi ugovor a polusezoni.

Pravljenje jako dobre ekipe.

Dosta mladih i talentovanih igraca dovedeno u klub.

Napravljena okosnica ekipe.

Ispunjeni uglavnom svi ciljevi.

 

 

Naravno,dobre rezultate pratili su i sponzori,koji su malo odresili kesu,i potpisan je novi ugovor sa sponzorima,na sledece dve godine.

 

http://i.imgur.com/cjBthAy.png

 

Veliko povecanje od prihoda od sponzora.

Sa 201k na 950k .

Odlicno.

 

 

http://i.imgur.com/XFgnFIC.png

 

Sada smo u debelom plusu.

:P

 

 

 

Ono sto me najvise raduje,je da smo presli u rang profesionalnog kluba,samim tim,moci cemo da nadjemo prijateljske klubove iz kojih cemo,nadam se moci dovoditi igrace na pozajmicu,moci cemo i da nadjemo neki slabiji klub,koji ce biti nasa filijala gde cemo slati nase mlade igrace na kaljenje i sticanje igrackog iskustva,kako bi bili sto konkurentniji kasnije da udju u nas prvi tim.

Skauti ce moci ici po celoj Evropi da traze mlade nade i potencijalne igrace.

Vise igraca ce hteti da dodje u profesionalni klub,pre nego sto bi dosli u poluprofesionalni.

 

http://i.imgur.com/WeBGNxZ.png

 

Potvrda.

 

 

http://i.imgur.com/IrGVwzq.png

 

Pdmah smo se bacili u potragu za klubom koji bi pristao da nam bude kao prijateljski klub.

 

 

http://i.imgur.com/ew6iz1e.png

 

Nadamo se mladim i talentovanim igracima iz Evrope.

 

 

 

Da bi pokazali da ne bacamo dobijeni i zasluzeno zaradjeni novac od sponzora,dokazuje i to da smo prva malo veca novcana sredstva koja smo dobili,ulozili u nadogradjivanje trening centra.

 

http://i.imgur.com/FoLUDxB.png

 

Ovo je tek pocetak.

A radovi kostaju ravno 950k,koliko smo i dobili od sponzora.

Pametno ulozen novac.

 

 

 

Jako,jako dobra sezona je za nama...predobra u stvari.

 

Igrace cu vam predtsaviti u sledecem reportu,jer msm da je ovaj malo predugacak da bih sada ubacio i igrace.

Za kraj cu vam jos samo predstaviti najbolji tim sezone.

 

http://i.imgur.com/RHHxH2X.png

 

Iako se mozda ne slazem sa tim sto vidite,to je po ocenama najbolji tim prve sezone.

 

 

 

Toliko za sada,nadam se da cete uzivati citajuci ovaj report,koji je prepun slika,rezultata,uspeha,itd,itd...

 

 

U sledecem reportu,kao sto sam rekao,samo predstavljanje ekipe i njihova statistika za ovu sezonu...

 

 

 

Do sledeceg reporta,uzivajte,pisite kritike,pohvale o savete... BOKICIC

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Uh, ti vec postao pro. Ja se nadam, kada zavrsim sezonu, da cu dobiti vise para.. Ja kada sam dobio nove sponzore, bio sam u plusu nekih 200-tinak hiljada. Doduse, bio sam i u stalnom minusu, jer volim igrace koje otkrijem, ili ako su poznati, da ih dobro platim. I sada sam u minusu. Trenutno preko fona, slike ne mogu videti. Pa cu ti za sad samo cestitati na novom statusu i da doguras sto vise u prvoj ligi.thumbup

 

sent from u20i using Tapatalk 2

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Uh, ti vec postao pro. Ja se nadam, kada zavrsim sezonu, da cu dobiti vise para.. Ja kada sam dobio nove sponzore, bio sam u plusu nekih 200-tinak hiljada. Doduse, bio sam i u stalnom minusu, jer volim igrace koje otkrijem, ili ako su poznati, da ih dobro platim. I sada sam u minusu. Trenutno preko fona, slike ne mogu videti. Pa cu ti za sad samo cestitati na novom statusu i da doguras sto vise u prvoj ligi.thumbup

 

sent from u20i using Tapatalk 2

 

Ne treba preplacivati igrace,barem je to moje misljenje,ako toliko ne vrede,ili ako ce ti uglavnom biti na klupi i kao zamene ulaziti u igru.Ja se trudim da nudim sto minimalnije ugovore,kako ne bih bio u velikom minusu,msm ako uopste udjem u minus.

Link to comment
Share on other sites

Zelim svima da se izvinim sto cekaju malo duze report o igracima,tjs.o timu koji je izborio plasman u Prvu ligu Srbije.Izvinjavam se,nisam imao puno vremena ni da igram FM,a kamoli da pisem report.Ubise me obaveze.Ali zato ujutru 100% ide report.Ocekujte sutra mozda i dva reporta,jedan koji sam obecao,a drugi o pripremama za novu sezonu,transferima,i pojedinim zanimljivostima.Izvinjavam se jos jednom,i hvala na strpljenju. :) :*

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Zdravooo menadzeri. BOKICIC

 

Pre svega,ocu svima da se zahvalim na skoro 600 pregleda za nepunih 6 dana.

Iako je nekima mozda 600 pregleda malo,meni je previse,jer sam pocetnik u pisanju karijera,i ovo mi je vise nego odlican uspeh.Nadam se da ce vas biti jos mnogo i da cete komentarisati sto vise.

 

A onda zelim jos jednom svima da se izvinim na ovoliko dugom cekanju,jer sam obecao report o igracima koji su igrali u prvoj sezoni u Dinamu,i koji su izborili promociju i osvojili kup,izvinjavam se,i evo,ide obecan report. thumbup

 

 

 

 

EKIPA ZA USPEH !

 

 

Mislim da naslov savrseno odgovara mojim izabranicima iz prve sezone,jer su stvarno ostvarili,pre svega istorijski uspeh osvajanjem kupa FSV,a onda i osvojivsi 1.mesto u Srpskoj ligi grupa Vojvodina,i izborili promociju u Prvu srpsku ligu.

 

Pocecemo kako bi i trebalo,redom,pocevsi od golmana,preko odbrane,veznjaka,pa do napadaca.

 

Uzivajte. thumbup

 

 

 

DINAMO PANCEVO - ekipa sezone 2013/2014

 

http://i.imgur.com/gcigCTk.png

 

 

Golmani

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Odma po dolasku u klub zauzeo mesto br.1 medju stativama.

Jako dobar golman,talentovan,iskusan.

Odigrao odlicnu polusezonu,s' obzirom da je u drugoj polusezoni vise branio mladi Grujicic.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Doveden kao zamena Jelicu i kao zalog za buducnost.

Jako lepo se razvija,i solidne ocene ima.

Branio vecinu utakmica u drugoj polusezoni.

Jos ima da se radi sa njim,nadam se ostanku u klubu,s' obzirom da ima ponude dve ekipe iz Super lige.

 

 

Desni bekovi

 

Bio u klubu.

Iza njega je sjajna sezona.

Apsolutni br.1 pored desne aut linije.

Jako,jako talentovan i zahvalan igrac.

Nadam se da ce ostati,s' obzirom na tri ponude koje ima,dve iz Super lige i jednu iz inostranstva.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Doveden kao zamena Karanfilovskom.

S' obzirom da je doveden kao zamena,tako je i igrao,veoma malo,ali i kada je igrao,dobro je odigrao.

Verovatno cemo prekinuti saradnju.

 

Dosao na polusezoni iz FK Djerdap bez obestecenja.

Doveden kao konkurencija Karanfilovskom.

Preuzeo mesto Markovicu i bio drugi bek.

Dobar igrac,mlad,talentovan,moze da igra i na poziciji stopera.

Jos uvek neodluceno sta dalje sa njim.

 

 

Stoperi

 

Dosao na pocetku sezone kao slbodan igrac.

U pocetku uglavnom ulazio kao rezerva,ali je svojim igrama ubrzo preuzeo jedno mesto u startnih 11.

Sigurno ostaje.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Od pocetka prvi stoper,ali mu je cesto menjan partner u odbrani dok Hamidovic nije pokazao sve sta ume i vezo par dobrih utakmica.

Njih dvojica ce verovatno ciniti stoperski par i u novoj sezoni.

 

Dosao kao slobodan igrac na pocetku sezone.

Dugo bio u startnih 11,dok Hamidovic nije preuzeo to mesto.

Iskusan,dobar igrac,ali nema vise mesta napretku.

Verovatno se rastajemo.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Jako malo igrao,jer je bio zamena prvoj trojici.

Rastajemo se sigurno.

 

 

Levi bekovi

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Od dolaska pa do kraja sezone prvi levi bek bez razmisljanja.

Jedan od najtalentovanijih mladih igraca u Srbiji sigurno.

Ostaje u klubu bez razmisljanja,i dalje ce biti prvi levi bek.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Doveden kao zamena Dukancu,ali i on je,kao i Dukanac,jako talentovan i ima puno mesta za napredak.

Ostaje u klubu sigurno kao drugo resenje za levog beka i ove sezone.

 

 

Vezni igraci

 

Dosao iz FK Zlatibor na pocetku sezone bez obestecenja.

Doveden sa namerom da donese kvalitet vise u presudnim trenucima,i da svojim iskustvom igranja u Crvenoj Zvezdi i nekim inostranim klubovima pomogne da dodjemo do promocije.

Odigrao solidnu prvu polusezonu,u drugoj polusezoni prekomandovan u rezervni tim.

Ugovor mu istekao i nece biti produzavan.

 

Dosao na popusezoni iz FK Josanica ND 2011 bez obestecenja.

Doveden da malo pojaca konkurenciju na poziciji veznjaka,jer je to mesto najvise skripalo u timu.

Odigrao par utakmica,jako dobro.

Jos uvek neodluceno sta dalje s' njim.

 

Bio u klubu.

Prvu polusezonu glavni igrac na poziciji veznjaka.

Drugu polusezonu igrao malo manje zbog vece konkurencije.

Verovatno nas napusta,ima par ponuda iz Super lige.

 

Bio u klubu.

Jako malo igrao.

Odlazi,za lepu svotu novca.

 

Dosao na polusezoni iz FK IMT bez obestecenja.

Doveden kao zamena Skokni.

Saradnja raskinuta na kraju sezone.

 

Dosao na polusezoni iz FK Jedinstvo S bez obestecenja,

Doveden da malo pojaca konkurenciju u veznom redu iz vec pomenutih razloga.

Odigrao par solidnih utakmica,ali to je sve.

Saradnja raskinuta.

 

Dosao na polusezoni kao slobodan igrac.

Njegov potpis sam jurio cele prve polusezone jer mu je ugovor sa Banatom isticao,ali nije nikako hteo da pregovara.

Na kraju sam uspeo da se docepam njegovog potpisa,ali tek po isteku ugovora sa Banatom je pristao da razgovara sa mnom.

VVeliki majstor,iskusan,dobar,kvalitetan.

Ostaje,jer ce nam puno znaciti za opstanak u Prvoj ligi.

 

 

Desni ofanzivni

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Prvih par kola potpuno sam zaboravio na ovog odlicnog ofanzivca.

Ali kada je jednom usao u startnih 11 vise se nije micao odatle.

Ostaje,jer njegovo mesto jenjegovo mesto i tako ce ostati.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Zlatna rezerva.

Kada god je usao u igru,skoro svaki put je dao gol.

Ali nas napusta,iako nije preterano igrao,zapazen je i ide u Super ligu.

 

Bio u klubu.

Mlad,talentovan,zahvalan,dobar.

Samo reci hvale.

Ima jos mesta za napredak.

Ima ponuda iz Super lige,ali nadam se da ce ostati.

 

 

Levi ofanzivni

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Najtalentovaniji igrac ove ekipe Dinama.

Redovno pozivan u mlau reprezentaciju Crne Gore,i tamo igrao prvu postavu.

Kod mene apsolutni predvodnik uz Dusana Djokica.

Naravno da ostaje.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Igrao,ali uglavnom sa klupe.

Iskusan,ali se rastajemo.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Najmladji igrac u ovoj ekipi Dinama.

Doveden kao veliki talenat,da li ce to i opravdati videcemo u narednih par sezona.

 

 

Centralni ofanzivni

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Uz Raicevica i Djokica,treci glavni igrac u ovoj sezoni.

Ostaje i mnogo nade se polaze u njega.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodn igrac.

Jako malo igrao,skoro uopste,ali je igrao sve utakmice u kupu sem finala.

Lepo se razvija iako ne igra.

Sigurno ce dobijati vise sansi.

Dosta se ocekuje od njega.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Igrao malo vise od Siladjija,ali znalo se da je Obucina glavni centralni.

Ugovor raskinut.

 

 

Napadaci

 

Bio u klubu.

Kapiten,najbolji strelac ekipe,najvise odigranih utakmica...

Sta reci osim apsolutni predvodnik.

Ostaje u klubu do kraja karijere.

 

Dosao na pocetku sezone kao slobodan igrac.

Jedini stranac u klubu.

Slabo igrao,celu drugu polusezonu proveo u rezervnom timu.

Ove sezone ce biti prvi napadac,pre svega sto je mnogo mladji u odnosu na Djokica i ima mesta za napredovanje,a i msm da je u ovom trenutku bolji od Djokica.

 

Dosao na polusezoni iz FK OFK Backa za 17.25k.

Mlada nada,zalog za buducnost.

Sigurno lgavni napadac za sezonu-dve,do tada verovatno ide na neku pozajmicu na kaljenje.

 

 

 

Eto,drugari moji,to je bio moj tim u prvoj sezoni.

Nisam hteo samo da napisem imena i stavim njihove ss-ove,jer mislim da bi bilo pusto.

Ovako sam dodao malo teksta,neke njihove odlike i sta planiram sa njima.

Nadam se da ce vam se svideti.

 

 

Mozda malo presirok igracki kadar,ali jednostavno,takva je bila liga.

Sada posto sam usao u Prvu ligu,igracki kadar ce biti sveden na 24-25 igraca,po dva igraca na svakoj poziciji.

Naravno,mnogi ce otici,neki ce doci,ali planiram da napadnem sredinu tabele,ako bog da srece onda mozda i neko vise mesto.

 

 

Ali vise o tome saznacete u sledecem reportu,u kome cu vam predstaviti pripremni period za sezonu 2014/2015,transfer period,i pripremne utakmice.

 

Do sledeceg reporta,uzivajte,pisite kritike,pohvale i savete... BOKICIC

Edited by Darko Strela
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Zdravooo menadzeri. BOKICIC

 

Obecanje,je obecanje,i evo mene.

Izvinjavam e sto slabije pisem zadnjih par dana,poceo sam da radim,radim od 7 ujutru do 17 uvece,i ne znam kako se zovem kad dodjem kuci,ali evo sad sam smogao malo snage,da ostanem malo duze budan i odrzim obecanje,jer ja prvi mrzim kad neko ne ispuni nesto obecano,pa necu ni ja to krsiti.

 

Report ce biti samo o pripremama,transferima,i ponekim zanimljivostima,pred pocetak druge sezone.

Bice malo duzi i obilovace slikama.

 

Da ne duzim,vec da predjem na dela,uzivajte. thumbup

 

 

 

 

POCINjE SOU !

 

Sezona 2014/2015

 

 

Tim : Dinamo Pancevo

http://i.imgur.com/gcigCTk.png

 

Liga : Prva liga Srbije

http://i.imgur.com/L1wJxye.png

 

 

Cilj : Opstanak u ligi,po mogucstvu sredina tabele.

Kup : 3 runda

 

 

 

 

Naslov govori dovoljno.

Pancevo ce prvi put igrati Prvu ligu Srbije,i to ce bukvalno biti uzivanje i sou kako za nas sve u klubu,verujem tako i za navijace i grad Pancevo.

Pripreme za novu sezonu su pocele malo kasnije,1.7.

Kasnije su pocele jer sam cekao da se ekipi prikljuce par igraca,i da u pripreme udjem koliko-toliko kompletan.

Ja licno,i pored dobrih rezultata u pripremnim utakmicama,nisam zadovoljan,jer smatram da je za ovaj rang takmicenja to moralo mnogo bolje,ali to cemo nadoknaditi na Zimu.

Kao sto sam rekao u reportu kada sam predstavljao igrace,taj igracki kadar ce biti dosta skracen,po dva igraca na svakoj poziciji,i to sam i uradio,skratio sam ekipu maksimalno,zadrzao bitne igrace,njima dodao nekoliko novih lica,otpustio suvisne,a neke koji ce mozda biti ponekad potrebni i uskociti kada je neko povredjen su u rezervnom timu.

 

Zakazao sam ukupno 8 prijateljskih utakmica.

http://i.imgur.com/9OqU0Ph.png

http://i.imgur.com/tKZXQhq.pnghttp://i.imgur.com/SsQGSim.png

 

Kao sto vidite,Zadnje dve utakmice,veoma jaka provera,ima tu i jakih i slabih i stranih timova.

Izvinjavam se sto je iz parcica,ali nova sezona se vodi tek od 18.jula,a ja sam 1.poceo pripreme...

 

 

Za novu sezonu smo spremili i jednu novu taktiku,koju cemo koristiti,i od nje ne odustajemo pa makar i dobio otkaz.Zato se nadam da ce se igraci privici i da ce sve biti kako treba.

http://i.imgur.com/nf7OzAs.png

 

Ofanzivno,napadacki,role igraca krajnje napadacke ,instukcije takodje.

Nemamo sta da izgubimo i tako cemo i igrati.

 

 

Uprava se " malo otvorila " ,i dali su celih 100k za transfere,sto sam ja naravno sve odma prebacio u plate i opet se fokusirao na free igrace.

http://i.imgur.com/znIDicz.png

 

Jedino sam Tomanovica platio,ali za njega je ovo jeftino,jer je on nase najvece pojacanje,izuzev Mrdje i Markovica,dva preiskusna igraca,kvalitetna,i od njih i Tomanovica ocekujem najvise.

 

SS svih pojacanja

http://i.imgur.com/X1xNdWk.png

http://i.imgur.com/2K9eKRo.png

http://i.imgur.com/4LDDtlD.png

http://i.imgur.com/3SODPim.png

http://i.imgur.com/agEnUf1.png

http://i.imgur.com/LkC0rQB.png

http://i.imgur.com/K972exA.png

http://i.imgur.com/5dYyA5q.png

http://i.imgur.com/RvZzumz.png

http://i.imgur.com/FurODGT.png

 

Ovo ce mi od sad biti novina,kacicu SS svakog pojacanja koje dodje od pocetka ove sezone,pa nadalje.

 

 

Ubrzo je pocelo i odigravanje prijateljskih utakmica,i evo kako smo igrali.

http://i.imgur.com/01Ad9sB.png

http://i.imgur.com/NEMH7Yj.png

 

Sjajna pobeda na pocetku,pa poraz od kluba iz Prve Ruske lige,Dve vezane pobede protiv slabijih klubova,za sticanje kondicije i dizanje morala,pobeda protiv tima iz najkvalitetnije lige Grcke,poraz od tima iz Super lige Srbije,i dve pobede za kraj...dobri rezultati,ali msm da je moralo za nijansu bolje.

 

 

Da ce biti posecenije,pokazuje i to da smo ove godine prodali nekoliko desetina vise sezonskih karata nego prosle sezone.

http://i.imgur.com/bSGTz9W.png

 

 

 

I onda,kao grom iz vedra neba,uprava nudi novi ugovor,na jos godinu dana,koji sam naravno oberucke prihvatio,jer sam rekao da cu sa ovim klubom do vrha Srpskog fudbala,i tezim ka tome.

http://i.imgur.com/3cdppqy.png

 

Uslovi,i filozofije.

http://i.imgur.com/IUB2Bju.png

 

Naravno,dogovor pao.

http://i.imgur.com/X1ULJsg.png

 

Najbitnije je uvek da je predsednik zadovoljan.

 

 

I trenutak koji smo jedva cekali,objavljen je raspored utakmica u Prvoj ligi i sezona je mogla i zvanicno da pocne.

http://i.imgur.com/L14UrjG.png

 

Jedva cekam.

Nadam se najboljem,a zelimo najvise.

Ali cilj je opstanak.

 

 

Finansije su i vise nego odlicne,i nadam e da ce tako i ostati.

http://i.imgur.com/wp11zuj.png

 

U ogromnom smo plusu,to je ono sto sam zeleo,da Dinamo finansijski bude stabilan,i uspeo sam u tome,sad je cilj povecavati novac i doci do ranga najboljih u Srbiji i najbogatijih.

Svetlo vreme je ispred mog tima.

 

 

 

Sve u svemu,menadzeri moji,zadovoljavajuc pripremni period.

Transfer period prosao odlicno,dovedena su jaka imena u kljub,dobri igraci,i puni iskustva,sto nam je najbitnije.

Ukoliko se sve kockice poklope,a nadam se da hoce,mozemo mi visoko i u ovoj sezoni.

 

Nestrpljiv sam jako da vidim sta cu uraditi,zato cu se baciti na igranje kada god imam vremena,a cim polusezona bude gotova, eto mene sa novim reportom i rezultatima sa polusezone.

 

 

Do sledeceg reporta,uzivajte,pisite kritike,pohvale i savete... BOKICIC

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gde si samo Marjana Markovica iskopao, a ja poludeo da nadjem desnog beka. A opet, nisam hteo da oba beka budu matora. Pfff.

 

Ima nekih imena koja recimo ja po ocenama ne bi doveo, nadam se da ces me razuveriti. Meni se nudio Marko Pantelic, ja nisam hteo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |