Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Izbor za karijeru mjeseca Novembra/Studenog


ŽeljkoDelija
 Share

Izbor za najbolju karijeru mjeseca Studeni/Novembar  

32 members have voted

  1. 1. Glasajte za najbolju karijeru!

    • Romantizam i Renesansa
      28
    • Fetiš na mazohizam
      1
    • Cardiff City - The Bluebirds
      1
    • The Magpies (svrake)
      1
    • Prva ljubav zaborava nema
      1


Recommended Posts

Odlučio sam da vam predstavim ukratko 5 karijere koje sam odabrao za ovaj mjesec. Glasanjem će te izabrati najbolju za ovaj mjesec. Glasanje će trajati do 8.12. 2013.godine.

A nagrada za najbolju karijeru mjeseca je:

-Redovna reklama na FB stranici svaki report,tokom narednog pjeseca.

-Karijera će biti označena (pin) tako da će je svi moći lakše uočiti.

-Baner na naslovnoj strani foruma.

 

 

Prijedlog broj 1. je do sada najuspješnija karijera našeg člana Dine. Odlično pisanje karijere,lijepo prezentovanje,mnogi članovi bi trebalo da se ugledaju na njegovo pisanje.. Forsira mlade domaće igrače,ostavrio je odličan uspijeh. Karijera koju svakako vrijedi pogledati i pratiti. Nadam se da će što duže potrajati.

 

 

 

Dugogodišnji član ovog foruma koji je poznat po svojim velikim uspjesima na Fmu, Big Pink Pig. Karijeru piše sa NK Osijekom,trenutno je završio na poziciji broj 4. što možete vidjeti u njegovom posljednjem vrlo,vrlo opširnom reportu. Bio je blizu izlazka u Evropu ali mu to nije pošlo za rukom,nadam se da će mu sledeće sezone uspjeti. Uvijek zanimljiv način pisanja,vredi pogledati.

 

Cardiff City-The Bluebirds

 

Oma 11 je odlučio da proslavi jedan klub iz Velsa koji se takmiči u Engleskoj Premier ligi. Iako ga na početku nije išlo najbolje,poslije se trgnuo i ostvario odlične rezultate za sada. Lijepo prezentovana karijera sa dosta slika iz FMa. Svakako vredna utrošenih minuta prilikom pregledanja reporta. U zadnjem reportu došao je do sezone 2017/18 i izborio grupnu fazu Lige Šampiona. Nadamo se da će što duže trajati karijera i da će ostvariti dobar rezultat u grupama.

 

 

 

Jedan od mojih dražih klubova Njukastl koji vodi naš urednik Bole89. Iako se jedno vrijeme mučio i posao mu je bio u pitanju,došlo je do smjene u klubu,došao je novi predsjednik,Bole se odlično izborio na kraju,dobio novi bolji ugovor i dosta novca i u sezoni 2015/16 izdominirao ligom i prvi put poslije 1927. godine kako sam kaže postali su prvaci Engleske.

 

 

 

Za kraj je ostala moja karijera,preko štele naravno upala na izbor. Jedan LLM sa klubom koji sam vodio na FM10 i nisam uspjeo da dođem do Premier lige,nadam se da ću na ovom serijalu to uspjeti da izborim. Završio sam dvije sezone,izborio sam promociju poslije prve sezone i ušao u Skrill Premier ligu,u drugoj sezoni nisam uspjeo da napredujem završio na 3. mjestu i izgubio u finalu plej ofa. Glupo mi da komentarišem svoju karijeru,uđite i ocijenite sami.

 

Eto vam prilika još par dana,pišite neke reporte,potrudite se da zadobijete povjerenje članova i još koji dodatni glas izborite.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Hvala vam stvarno svima. Htio bi samo reći dvije stvari, stvarno mi je čast što sam vam prezentirao ovih 5 sezona. Bilo je svega, vjerujem da oni kojim se "da" čitati ovoliko teksta, su uživali i da sam im prenio igru u detalje. Želim stvarno otići kao pobjednik i cilj im da ostavim nešto što će forum pamtiti, i na što će se mnogi ugledati. Ovo je strašno za forum Balkanskih razmjera, 38 tema u mjesec dana, samo mi je žao što se mnoge prekidaju, ali nema veze, polako, svi mi smo krenuli o nule, i bilo je i kod mene propalih karijera, tako da nemojte odustajati.

Drugo, moram reći kako je ovaj dio, kojeg nije lako voditi, dobio pravu osobu, Željko radi strašan posao i veliki respekt za njega i samo neka tako nastavi.

Kažem, da sada ne govorim o ciljevima koje želim postići u karijeri, jer već sutra mi save može pukniti, ali dok ja imam volje, očekujte samo bolje i kvalitetnije reporte..

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |