Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pravila!


Kempes™
 Share

Recommended Posts

 

Općenito o LLM-u

 

Kako bi privukli što veći broj igrača u ovom dijelu FM-a pravila neće biti prestroga, tj. pravila neće biti klasičnog LLM tipa. Prije svega, cilj ovakvog tipa igranja nije pokoriti svijet, ostvarivati promocije svake godine, dovoditi najveće svjetske igrače i "prijeći" igricu u svega 3-4 sezone. Cilj je doživjeti sve uspone i padove koje ova vrsta igranja donosi. Što se tiče same definicije LLM-a, pod tim razumijevamo vođenje kluba iz najniže igrive lige iz neke države. Bez ikakvih dodataka, rada u editoru i slično. Mi se nećemo strogo toga držati, ukoliko netko aktivira državu ili ligu koja nije aktivirana od strane SI neka ju aktivira, samo neka ne koristi druge alate koji bi mogli pospješiti igranje LLM-a. Vjerujte da nema ljepšeg nego nakon 15 sezona igranja po najnižim rangovima Engleske osvojiti LP sa klubom koji dolazi iz grada koji broji svega 1000 stanovnika.

 

Player/staff search

 

Traženje igrača preko player search alata nije dozvoljeno, ako Vam se neki igrač svidi pošaljite skauta, pozovite ga na probu, posuđujte igrače iz klubova s kojima imate dogovorenu suradnju ali nikako ne koristiti player search pošto pravi manageri u stvarnom svijetu nogometa nemaju tu opciju. Što se tiče staff searcha on Vam je dozvoljen.

 

Smjernice

 

Što se tiče nekakvih posebnih pravila njih nema, držat ćemo se realnosti. Ne tražite pomoć oko taktike, pojačanja, povećavanja financija i slično jer pravi manageri to rade sami. Također, jedno od bitnijih pravila je da pokušate sakriti imena igrača kako nekome drugome nebi ukazali na to koji igrač je kvalitetan i slično. Preporučamo da ne uzimate klubove koji visoko kotiraju i imaju šansu već u prvoj sezoni ostvariti promociju, neka im MP bude nekakva sredina ili donji dom ljestvice.

 

 

Urednici ovog dijela imaju pravu na izmjenu pravila.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |