Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Recommended Posts

File Name: Canada by FM-Balkan ReSearch Team

File Submitter: prodo

File Submitted: 08 Nov 2013

File Category: Nove lige i takmičenja

 

Canada by FM-Balkan ReSearch Team

 

http://i.imgur.com/zWKv8qI.png

 

Sadržaj:

CSL First Division

CSL Second Division

 

Ovaj dodatak nudi mogućnost igranja sa klubovima iz kanadske nogometne lige. CSL predstavlja 3. rang nogometa na području Kanade, odmah nakon američkog MLS-a i NASL-a u kojima također nastupaju kanadski klubovi (ukupno 4 kluba).

Liga sadrži 12 klubova i igra se dvokružno nakon čega 8 najboljih ulazi u playoff gdje se kroz nokaut utakmice dobiva konačni pobjednik lige. Liga je zatvorenog tipa te nema mogućnosti napredovanja po rangovima. Pobjednik lige ne igra nikakva kontinentalna natjecanja nego Kanadu u sjevernoameričkoj ligi prvaka predstavlja pobjednik turnira između gore spomenuta 4 kluba koja igraju u ligama USA. Od ostalih napomena bitno je da je nogomet dosta amaterski, financije nikakve, liga vrlo kratka (5 mjeseci) i raspored zgusnut. Također u toj ligi postoje po jedan hrvatski klub (Toronto Croatia) i srpski (Serbian White Eagles) pa vam to može predstavljati dodatni motiv za igranje.

Liga je napravljena potpuno identična onoj u stvarnosti, sa potpuno točnim pravilima oko transfer rokova, datuma odigravanja, registracije igrača i žutih kartona, a te su informacije dobivene iz službenih dokumenata kanadskog nogometnog saveza (CSA).

Pri započinjanju igre kao početak odaberite December 2012.

Liga je testirana 2 sezone na holiday i potpuno ispravno funkcioniraju sve stvari uključujući obrasce za registraciju igrača.

 

Kako uključiti ovaj dodatak možete saznati

ovdje.

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/PZaKjQf.png

 

http://i.imgur.com/WJzU743.png

 

http://i.imgur.com/pKYhh2O.png

 

http://i.imgur.com/8lECGec.png

 

Canada (fantasy) by FM-Balkan ReSearch Team

 

Sadržaj:

CSL First Division

CSL Second Division

Canadian Championship

 

Sadržaj ove lige je potpuno identičan sadržaju gore navedene lige osim što daje mogućnost osvajaču CSL-a da se kvalificira u sjevernoameričku ligu prvaka radi dodatne zanimljivosti igranja. Gore sam spomenuo da Kanadu u sjevernoameričkoj ligi prvaka predstavlja pobjednik turnira između 4 kanadska kluba koja igraju u ligama USA, a to su FC Edmonton, Montreal Impact, Toronto FC i Vancouver. Ovaj file daje mogućnost da se u taj turnir uključi i pobjednik CSL-a i to putem pretkola kojeg će odigrati protiv najslabijeg od ova 4 kluba, a to je FC Edmonton. Znači ukoliko sa svojim klubom iz CSL-a osvojite ovaj turnir predstavljat ćete Kanadu u sjevernoameričkoj ligi prvaka.

 

http://i.imgur.com/wqVvBfJ.png

 

Click here to download this file

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |