Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me (LLM)


Kempes™
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Al da to bude LLM. Nemojte spominjat taktike i igrače bez obzira koliko nisko se nalazi vaša divizija. Neka u formatu posta prostor bude u korist texta naspram SS-ova, al opet nemojte pretjerivati sa istim. Držite se ovoga i imat ćemo pravi LLM, jer ako se pridržavate gore navedenog ovaj dio će biti drugačiji od običnih karijera, a to mora biti ako želimo opravdati ovaj "Llamas on board".

 

Ako ćete trpat taktike, spominjat igrače, imati post sa 4 rečenice i 17 SS-ova ovaj dio foruma se ništa neće razlikovati od običnih karijera, a prave Llame si to nebi smjele dopustiti. Čemu onda i podforum. Igrajte maskimalno realno, slušajte svoju savjest dok igrate, pridržavajte ovih par pravila i garatiram vak nevjerovatan osjećaj satisfakcije nakon par odigranih sezona. Jer u LLM svijetu prava zabava počinje tek nako neke treće sezone i traje godinama.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Evo Madri je zainteresovan za ovako nesto, zar ne Madri?

 

Bilo je par paralelki kod nas na forumu u prethodnih par godina, i bile su jako pracene.

 

Nisam siguran kako mislio da ovo odradimo, da hostujemo ili svako svoj save?

Link to comment
Share on other sites

Ma napravimo u editoru, aktiviramo ligu i svi krenemo iz te zemlje. Svako si uzme klub, možemo svi isti a i svatko od nas može različiti. Nije nikakav izazov, čisto jedan zajednički projekt za nas koji vole ovo igrat. Ni natjecanje ni ništa, samo zabava.

 

Netko iz Research tima nam uredi tu ligu, uploada fajl i igramo svaki za sebe. Kužiš?

Link to comment
Share on other sites

Bilo bi kul igrati ligu, samo bi bio problem uskladiti vrijeme igranja.

 

Ovo sto je Kempes predlozio je lako izvodivo, ali mislim da bi tri covjeka na jednom save-u bilo jako dobro interesantno za pracenje.

Link to comment
Share on other sites

Iskreno, ne znam kako funkcionira online save, ali kakav god da je po meni je ovo moje bolja opcija. Aktiviramo ligu, skinemo fajl svaki od nas da ju mozemo aktivirat. Nema nikakvog vremenskog ogranicenja, nitko od nas ne mora pratit druge. Ako ja za 5 dana prodjem 10 sezona, Ling 1 a Delija 15 nema nikakve veze. Cilj je samo da se gusimo u tim vukojebinama i na kraju krajeva ostvarimo neki uspjeh. Nema veze ovo za iste igrace, po meni je ovo sasvim ok.

 

Mislim kako vi hocete, ako vi mislite da je bolje ic nekakvom online metodom recite, mada nisam za to. Moze se ukljucit tko hoce, kad hoce, moze isto tako odustati.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |