Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zahtjevi za DB i Nove Lige


prodo
 Share

Recommended Posts

Želite da povećamo reputaciju ili transfer budžet vašem klubu? Da premjestimo nekog igrača iz jednog u drugi klub? Da vam izradimo neku neaktivnu ligu ili nešto slično? Onda je ovo prava tema za Vas.

 

Novo!

Da bi vaš zahtjev za izradom nove lige, izradom promjena na bazi i sl., ušao u razmatranje i bio ispunjen, morate ispuniti uvjet od minimalno 50 postova na forumu.

 

Do tog broja ćete najlakše doći na način da pomognete nekome vezano za editor ili igru općenito, komentirate neke od naših research ili grafičkih radova i napišete što bi vi drugačije uradili i kako ih unaprijedili, ili pak predstavite svoj save u obliku karijere ili kratkog reporta u temi "kako vam ide".

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Svaka čast Prodo i Kruno na poslu koji radite za izradu bosanskih liga. Sve pohvale. Nadam se da je ok što ću to i ovdje napisati, a tiče se ekipe FK Rudar Kakanj (1. liga FBiH). Ovako, imam tačne podatke u vezi igrača Rudara, koje sam preuzeo sa "transfermarkta", i za koje su mi iz navijačke grupe Rudara "Gusari" potvrdili da su tačni. Oni se nalaze u temi koju sam otvorio u Pomoć početnicima > Kutak za traženje pomoći > Bosanske lige. Mogu ih i ovdje postaviti, ukoliko želite. Veliki pozdrav :)

Link to comment
Share on other sites

Ne znam jeli ovo pravo mesto da pitam, ali kada cete izbaciti i da li cete izbaciti kao u proslom serijalu Media pack i mozda zonske lige za Srbiju? ili samo trece, uostalom, kada se moze ocekivati neki dodatak te sorte za srpsku ligu?

Edited by Zeming
Link to comment
Share on other sites

treba mi hitno jedna mala baza sa 3 promene na 14.1.3. Yannick N'djeng da ima i francuski pasos ali da igra samo za kamerun, Eric Mathoho da ima francuski pasos ali da igra samo za Juznu Afriku i Nosa Igiebor da ima francuski pasos ali da moze da igra samo za nigeriju. MOLIM VAS HITNO MI TREBA, HOCU VECERAS DA KRENEM SA NOTINGEMOM :DD

Link to comment
Share on other sites

čitajući ovo:

http://hns-cff.hr/files/documents/old/153-Odluka%20o%20sustavu%20stalnih%20natjecanja%20HNS.pdf

 

ispada da se u ovoj sezoni igra treća hnl u 5 skupina, a u 2014/2015 se igra u 3 skupine. hoću li to uspješno moć izvest u editoru ne znam. a trebalo bi uređivat i regionalne postavke svih 500-tinjak klubova i štimat ih na te 3 nove skupine 3. lige s obzirom da SI nije napravio nikakav posao (čak ni 1. HNL nije igriva na defaultu poslje 2. sezone-glupi miles :D )

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

vozdra svima.

 

ne znam je li netko grao kaiserreich mod za europa universalis 3? uglavnom, jel moguce da se napravi fantasy svijet u kojem komunizam nije pao, u kojem postoje reprezentacije i lige jugoslavije, sssr, čehoslovačke... i da se te reprezentacije natječu na euru i svjetskom prvenstvu?

 

Da se onnovi kup uefa i kup pobjednika kupova?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |