Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Jeste li zadovoljni ostvarenim na FM 2013?


Dino151
 Share

Recommended Posts

Pošto sam pričao sa par ljudi, i vidim na svom primjeru, FM 2013 polako je iza nas.. Svi čekamo taj 31.10, ili neki sretnici koji će kupiti preko našeg foruma, 17.10 i betu.

 

Da li ste zadovoljni ostvarenim rezultatima? Koji je najveći talent kojeg ste otkrili? Koji je vaš najveći i najbolji rezultat na koji ste najviše ponosni?

Link to comment
Share on other sites

Ja sam prezadovoljan.

Sa Arsenalom(krenio sam taj save sa Swanseom) sam osvojio sve živo i neživo, skinuo sve moguče rekorde u dodavanjima i posjedu. U tom save mi je najdraži igrač bio Alfie Wood koji je zadnju sezonu završio sa 61 asistencijom na kraju.

Uz taj save mi je najdraži save sa Dniprom, gdje sam postao najbolji klub Europe.

Najdraža pobjede su mi sa Swanseaom kada sam dobio: United, Liverpool i Chelsea...i naravno u finalu LP sa Dniprom :D

Link to comment
Share on other sites

Ne nisam zadovoljan uopste. Upropastili su gameplay. Pa bolje da su ostavili gameplay od proslog serijala, nego ga ovako unistili.

Kazu da 3d engine i match engine nemaju veze jedno s drugim. Ako nema veze, neka srede taj 3d engine. Da to realnije prikazu. A ne da se igraci u odbrani krecu kao zombiji. Ali ne samo 3d engine, isti mi je i 2D. Jednostavno ovogodisnji match engine vredja moju intelegenciju.

 

Pa bio bih presrecan, kada bi samo gameplay iz 08 nekako ubacili u fm14.

 

 

Jedino lepo u secanju ovog fm-a ce mi ostati napadacki tandem Partizana Aleksanda Mitrovic - Lazar Markovic.

Ovog drugog sam doveo i u Wigan, i prodao ga kasnije za lepu svotu novca.

Golman Ospina... da nije nekih golmana, svaki mec bi se zavrsio sa rukometaskim brojem golova. Tako da od mene jos jedan minus.

Da neko shvati pogresno, nisu krivi golmani, nego glupo kretanje igraca u odbrani. Osim ako to nisu Real, Barsa i ostali jaci klubovi.

Link to comment
Share on other sites

Sve u svemu zadovoljan sam i da nisam nikom nista,ocekujem da ce ovaj biti bolji ali eto sta god da bude igrati cu ga.Igrao sam save sa Benficom,Villarealom,Dynamo Kyev-om,Baselom,Bayernom,Juventusom.S pojedinim sam se namucio ali nakon par sezona sam ostvario uspjehe skoro sa svakim klubom.

Link to comment
Share on other sites

nisam zadovoljan..... kad za igrača koji vrijedi 50K moram dati milijun i pol eura jer je tako u stvarnosti da čim klub ima više para odmah drugi klub mora izmusti od njih što više onda pošaljem sve u 3pm, konstantne ozljede, uigravam momčad u predsezoni, pobjeđujem utakmice a onda u prvih deset kola izgubim osam utakmica i remiziram dvije, odmah prestanem igrati.... jednostavno, igra mi se zgadila zbog svega toga. u prošlom manageru sam bez problema dovodio igrače za male novce a sada...... kao što rekoh. Prvih dva-tri mjeseca ču čitati što pišu po forumima a onda ako vidim da se ljudi i dalje žale da igri treba brdo popravaka kao sa prošlim....... niti ju ne nabavljati, od....ti FM i opčenito managere u potpunosti

Link to comment
Share on other sites

Osvojio sam 4 lige petice, našu i Švedsku ligu.

 

Southamtpon, Bayer, Lyon, Dinamo, Malmo, Inter, Roma, to su klubovi s kojima sam najviše igrao i najviše uživao. Osvojeni svi trofeji Europski, i svjetski kup.

 

Zadovoljan sam, nije loše. Ovaj serijal sam više igrao u ligama petice.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prezadovljan sam iako sam ga igrao samo do 4. mjeseca ove godine.

 

Napravija san super-ubojitu taktiku(imate na forumu) i sa njom harao i sa Realom i sa Man Utd-om.

 

zaboravija san i predominantan save game sa HSV-om gdje sam odigra 5 sezone. osvojia san 5 bundesliga, 3 kupa, 4 superkupa, 1 lp i 1 euro superkup

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |