Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Football Manager 2014; welcome ! : by Andrey


Andrey'Blanc
 Share

Recommended Posts

Football Manager 2014; welcome

 

http://static.guim.co.uk/sys-images/Media/Pix/pictures/2013/8/14/1376494571978/Football-Manager-2014-008.jpg

 

Iako nemam niti predstave niti želje da znam kakva je ova nova verzije meni omiljene igre, onaj prefiks FM ispred cifre je mnogo mnogo značajniji. Kako se i da šaltat' po forumu ili bolje reći estradi, svi željno iščekuju i svi ga žele u svojoj vitrini. Kako je to sve teklo iz mog nekog ugla. Relativno bio sam balavac, sada ne znam tačno da li 5 ili 6 razred, ono mrtvo zeleno doba, recimo da je to. Uvijek sam gorio od želje da prenosim utakmice, bavim se sportskom žurnalistikom, vjerovatno ono što većina tadašnjih mojih vršnjaka nije moglo ni zamisliti jer su to bile po slobodnoj procjeni želje jednog gimnazijalca koji je ipak samo jedan ludi sportski aktivista. Neko je skupljao sličice, a one sa mindžom i salvetice, dok sam ja za svoj pentium III fudbalske igrice i simulacije, i zaista imao nevjerovatnih promašaja do onog jednog Football Manager 2006, kakva božija perverzija, kakvo ovladanje sporta nad umom, tu sam i skrojio svoje taktičke misli, ljudi moji nije tad bilo interneta i onih zavrzlama, 'ajde probajte zamisliti, barem ja nisam imao. Dobro se sjećam i mog prvog tima, naravno Arsenala i takvih flopova i gluposti, uspio sam da ispadnem iz lige, da brišem giricu i da je na novo instaliravam, a sasvim sam siguran dok ovo čitate da već u glavi krojite svoju priču, upravo je to i cilj ovog mog egzistencijalističkog eseja.

 

 

 

 

http://wallpaperalea.files.wordpress.com/2010/08/football_manager_2008-5bfront5d-5bwww-freecovers-net5d.jpg

 

Prolaze dani, pa sa slutnjom reći ćemo i mjeseci a Arsenal na mom računaru ne može da osvoji ništa više od FA cupa, valjda sam tu nekakav cheat bacio pa ono gori sve da se osvoji. A onda je savladao ritam, što bi jedan moj prijatelj rekao, prekucan FM i to dva puta. Loše ocjene u školi, slabije jedem, nikako ne jebem, ali serijal SEGA korporacije ne mere da me fuli, ne znam dal žalosno il preorgazmično. Mnogo promjenjenih timova i onda sam rekao dosta samome sebi, idemo u život gasimo računar počinjemo sa školom. Ma kakvi nije prošlo ni mjesec dana saznao sam da se ovo preko interneta gaji, da moji vršnjaci igraju izmedju sebe. Najveća životna greška kada sam kliknuo, Join network game, tada se stvara jedna nova epoha online a briše stara offline.

 

 

 

 

30d7b53f2dfdca4cd9617c19c7ba93f0.png

 

 

I tu su naravno prvo bili padovi bez ikakvog uspona, sramoćenje Andreya kao profila kada mi računar nije smio biti upaljen poslije 23 h ja sam izigravao devijanta i ne krijem ponekad i šamar primio. Tako mjesecima, drži ne daj, mislim da je to počelo sa devetkinim serijalom, da upravo tako. I onda kako kažu tada rodila se nova legenda prvo jednog boanskog foruma, Andrey. TAda sam bio na čelu retardiranog Rosenborga koji je sada ugraviran u mom srcu kako tim tako i Rade PRica i Per Ciljan Skjelbraed, oni su me učinili osvajačem BH online prvenstva, napravili su me rekorderom i fundamentom gamers bh tima, šestostrukim prvakom nezvaničnim doduše da se ne peglamo države. I kada sve to odradite, najljepše je povući se na vrijeme sa kako se kaže internacionalne scene, dobro malo hvalite me moja usta, ali jebeš to ako se ne spomene.

 

 

 

 

http://image.gamespotcdn.com/gamespot/images/2009/172/Set-piece_designer564_screen.jpg

 

Uslijedila je pauza, od nekoliko mjeseci i zaista mi je prijala. Dolazak u stilu na ovaj forum zaista mi se svidio kako i meni i ljudima koji su ga cijenili, koji su zauvijek imali utjecaja na mene, koji su nekaa tersali i trpjeli me ali sa pravom i od srca im hvala za to. Osvajanje nekih turnira opet ista priča, ali ovaj forum to pamti i znam koliko je zahvalan, zato sam odlučio da napišem ovaj tekst, da vam vratim Andreya kakvog volite i da vam skrenem u naslovu pažnju, mi old school igrači ove igre nikada nećemo očekivati ništa od novijih verzija, već ćemo ih uvijek dočekati sa osmijehom i nekim cyber zagrljajem, dok vi mlađi na kojima ovo sve ostaje treba da ga kiparite, vajarite i štimate prema svojem kompleksu, u tome da budete najbolji i da nekata ovo svoje FM tactic knowledge prebacite na život i da naravno znate kada je dosta kada ćete stati a kada osvojiti sve što se može osvojiti. Football Manager 2014 dobrodošao u moj život, ne možeš me razočarati ne možeš me oduševiti a ni iznenaditi, samo pobjediti ili izgubiti.

 

 

 

 

LIVE LONG FM!

Edited by Andrey'Blanc
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |