Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[Nove lige]Marjan Trophy by prodo


prodo
 Share

Recommended Posts

File Name: Marjan Trophy by prodo

File Submitter: prodo

File Submitted: 27 Jul 2013

File Category: Nove lige

 

Marjan Trophy by prodo

 

http://i.imgur.com/nLkCDlz.png

 

Najugledniji i najatraktivniji nogometni turnir u Hrvatskoj. Organizator je splitski Hajduk po uzoru na Španjolce, koji su prvi počeli s turnirima u predsezonskom razdoblju. Splićani su prvi turnir organizirali 1974. Do 1989. turnir se održavao redovito, a obnovljen je 2002. Okupljao je iznimno kvalitetne sudionike i redovito bio međunarodni. Uz najjače jugosl. klubove sudjelovali su i Ajax, Grasshopper, Bordeaux, Anderlecht, Vasco da Gama, reprezentacije SSSR-a, Poljske i Hrvatske. Trofej je najčešće osvajao Hajduk, čiji su igrači čak 12 puta primali u ruke pobjednički pehar. Franc. Bordeaux dvaput je bio pobjednik, dok su Dinamo, Partizan, Baník iz Ostrave te reprezentacija Poljske po jedanput osvajali turnir. Posljednji Trofej Marjan u Jugoslaviji odigran je 1989. Nakon 13-godišnje stanke turnir je obnovljen 2002., kada su u Splitu nastupili sloven. prvak Maribor, bečki Rapid, te Dinamo i Hajduk. Trofej Marjan privukao je i 2003. vrlo jake sudionike: Poljsku, Makedoniju, Hrvatsku i Hajduk, ali nakon toga budućnost natjecanja ostala je upitna. Najviše se pamti turnir iz 1976., kada je Hajduk pred 20 000 gledatelja pobijedio reprezentaciju SSSR-a s 3 : 1.

 

Popis sudionika po godinama:

 

http://i.imgur.com/yAexSsi.jpg

 

Ovaj file daje mogućnost igranja Trofeja Marjan. Sudionici su Hajduk kao fiksni sudionik, a ostala tri sudionika se svake sezone dobiju slučajnim odabirom između ostalih 21 klubova koji su dosad sudjelovali na Trofeju Marjan (vidit popis gore). Među potencijalne protivnike nisam uvrštavao reprezentacije nego samo klubove. Turnir je prijateljski i igra se u terminu oko hajdukovog rođendana (13.2.). Igra se u formatu polufinale, utakmica za 3. mjesto i finale. Sve se runde igraju na jednu utakmicu na stadionu Poljud. Razmak između utakmica je 3 dana. Ograničenja igrača ne postoje. Također turniru je dodana povijest dosadašnjih pobjednika. Vremenom odigravanja, razmakom između utakmica kao i korištenjem samo klubova koji su već sudjelovali na turniru sam želio zadržati određeni retro štih ovog turnira i nadam se da sam u tome uspio. File je testiran 3 sezone na holiday i nije bilo nikakvih problema.

 

Kako uključiti ovaj dodatak na linku:

 

 

Grafiku raspakirajte i stavite u My Documents-Sports Interactive-Football Manager 2013-graphics (ako nemate folder graphics napravite ga) i zatim idete na Preferences-Interface, označite Reload skin... i potvrdite sa Confirm.

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/Gzbs0KK.jpg

 

http://i.imgur.com/Y7kgTdQ.jpg

 

http://i.imgur.com/DUBUlYG.jpg

 

http://i.imgur.com/yh9GeYG.jpg

 

http://i.imgur.com/ty7fY0U.jpg

 

Zahvala za pomoć oko grafike ide Ventusu, a za pomoć oko same izvedbe filea ide krlenjusci

:)

 

Click here to download this file

Edited by prodo
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |