Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Potpuno drugacije


Lucaludak
 Share

Recommended Posts

„Za pobedu, za finale...iiii...“

 

-Dragi gledaoci, dobro veče! Dobrodošli na meč polufinala svetskog prvenstva u košarci. Naši momci će se sastati sa reprezentacijom Turske, koja je domaćin ove godine.

...

-Sve smo rekli što je trebalo dogovorili smo se kojom akcijom otvaramo utakmicu. Dogovorili smo se oko odbrane. Ajmo sada...Ko je najbolji?

-SRBIJA!!!

Još samo jedna utakmica do finala. Moramo dobiti ovo.

-Hej Teo. Svaka akcija koja ne prođe igramo Pick ’n’ roll ili pop. Videću šta će mi više odgovarati. – morao sam da dobijem potvrdu.

-Naravno. – uz smešak odgovorio je jedan od mojih najboljih prijatelja.

...

-Evo izaze i naši momci. Samo hrabro, igrajte za Srbiju! Evo i sastava naše ekipe: Teodsić, Rašić, Tepić, Paunić, Bjelica, Marković, Savanović, Kešelj, kapiten Lučić, Veličković, Mačvan, Krstić i naravno naš selektor Duda Ivković.

...

-Bravo Novice, tako je Dule, ajmo Krle... –bodrio sam moje kolege.

-Lučo, dođi časkom. – pozvao me je selektor.

-Recite treneru.

-Sviđa mi se to što bodriš ekipu, hteo sam da te pohvalim za to. I naravno, odigraj kao i predhodne utakmice, grizi još više.

-Računajte na to! – odlučno sam odgovorio.

...

-I počinje utakmica. Podbačenu loptu skinuo je kapiten naše ekipe Lučić. Imamo prvi napad. Uobičajna početna akcija iz koje se otvara Tepić za šut. Da, Tepić prima loptu na liniji za tri poena i pogađa. 3:0 za Srbiju.

...

-Tunčeri se odlično oslobađa Teodosića ide na polaganje aliii ohohohoo nema dalje. Odlična rampa Lučića. Ostaje 2 poena prednosti za Tursku.

...

-Ekipa Srbije zatražila je tajm-aut. Selektor Ivković želi da postavi akciju za preostalih 5 sekundi u ovom poluvremenu. Da čujemo šta ima da kaže.

-Nismo smeli da primimo ovako glup koš. Bjelice moraš bolje graditi kod skoka. Ali dobro. Moramo da iskoristimo ovih 5 sekundi što bolje. Ulazi Kešelj umesto Bjelice. Lučić umesto Krstića. Loptu izvodi Tepić. Teodosiću ovde stojiš primaš pas ako treba blok tu je Lučić ako ne prevodiš loptu. Kešelj stoji ovde. Primaš pas šutiraš za tri. Ako ne može on da primi primi pas na drugoj strani je Savanović. Ako ni on ne može uručuješ loptu Tepiću i onda odmah šutiraš. Ajde da pokušamo ovo.

-Čuli smo šta je selektor zamislio. Da vidimo kako će se ovo realizovati. Turci su stali u zonsku odbranu. Teodosić prima loptu, pas ka Kešelju, Kešeeeelj iiii ide trojkaaaa. Kakav pogodak Kešelja. Pogledajmo na usporenom snimku. Preko ruke Turkoglua. Idemo na odmor sa rezultatom 36:35 u našu korist.

...

-Mora jače. Bolji smo od njih. Ovo mora da se dobije bre. Reci mi Rašiću kako te nije sramota da praviš korake koje ni moj unuk od 7 godina ne pravi. Mačvane imao si par dobrih trenutaka, nekoliko loših naravno. Ali ne smeš da padaš. Niko od vas. Aloooo vodimo! Igrate polufinale! Šta nije uredu? Sada izađite na teren. Pokažite da ste za klasu bolji od njih. Da zaslužujete finale! Ko je najbolji?

-SRBIJA!

...

-Ašik pogađa još jednu trojku. Turci sada na +7. Ovo ne valja.

...

Šta im je? Moramo jače. Moram ja jače. Uhhh! Ajde bre debilu, kreni jače.

...

-Tripković zove Lučića u blok. Tripković traži bolju poziciju za šut. Ipak ne, aley-oop. I kakvo zakucavanje Lučićaaaa. Odlična serija našeg kapitena i Srbija prelazi u prednost i sada vodimo 2 razlike.

...

-Kakva neizvesna završnica. Još 15 sekundi. Turska ima napad. +2 za nas. Onan pokušava za tri i pogađa. +1 za Tursku. Ostalo je 8.4 do kraja. Teodosić prevodi loptu čekaće kraj kako bi uputio šut. Poziva Lučića u blok. Teodosiću je ispala lopta. Lučić se saginje po nju. Baca je ka košu. Za pobedu, za finale...iiii.... I ulazi. OOOOOOOooooooOO...Da li je moguće? Kakva radost naših momaka na terenu. Pobedaaaaa. Finaleeee... Bravoo legndooo.

...

-Finaleeeeee!!! Bravo kralju breee!!! – grlio me je i drao mi se na uvo Krle.

-Lučooo, dodji da te poljubim! Brat moj! Uzimamo svetsku tituli! – i Teo je bio uzbuđen.

-Momci, momci, molim vas. Sedite da kažem par reči pa nastavite sa savljem. Želim da vam čestitam na borbi. Znao sam da će biti teško. Domaći teren imaju, možemo reći domaće sudije. Nije lako ali prešliste preko toga. Luča, kapitenski, hvala ti, igramo finale zbog tebe. Kao što sam rekao jači ste za klasu, ali ovde to ne može da se vidi znam. Ali morao sam nekako da vas motivišem. Sada slavite, zaslužili ste.

-Uzmi Lučo svetsku tituli, svetsku titulu... – orila se cela svlačionica.

...

Nastaviće se...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Oprostite zbog rukopisa. Profesorka me uvek opominje, al izgleda ne vredi. Nemoj te mi zameriti na gramatickim greskama.

 

Nisam mogao da izdrzim vise..morao sam da pocnem, da vidim ima li ko da prati i da li uopste da pisem dalje :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |