Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Malaga CF- Još jedan korak naprijed


Mitro
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/ewBopPa.png

 

http://i.imgur.com/dZUiQZ4.png

 

 

Málaga Club de Fútbol je španjolski nogometni klub sa sjedištem u Malagi, Andaluzija. Trenutačno igraju u španjolskog prvoj ligi. Jedan je od najstarijih andaluzijskih nogometnih klubova. Odigrali su 31 sezona u La Ligi i 34 sezona u Segundi División. Također su osvojili Intertoto kup 2002., a zatim su se sljedeće sezone kvalificirali u Kup UEFA, gdje su ispali u četvrtfinalnoj fazi natjecanja.

 

CD Málaga je imala rezervni klub, koji je osnovan 25. svibnja 1948, CD Santo Tomás, a klub je osnovan s ciljem uspostavljanja rezervne momčadi. 1933 klub mijenja ime u Club Atlético Malagueño,

 

Tijekom sezone 1959-60, CA Malagueño i CD Málaga su se našli zajedno u trećoj ligi. Kao rezervna momčad Malage, CA Malagueño je trebao biti degradiran iz lige. Oni su to izbjegli odvajanjem od matičnog kluba i postali su su samostalan klub.

Godine 1992, kada je CD Málaga raspuštena nakon financijskim problema, CA Malagueño je nastavio igrati.1992-93 sezone klub je igrao u Tercera División u skupini 9. Nakon uspješne sezone, klub je unaprijeđen u Segunda División B, sljedeću sezonu, međutim, klub je opet degradiran, i suočava se s financijskim problemima. Dana 29. lipnja 1994 CA Malagueño je promijenio svoje ime u Málaga Club de Fútbol.

 

 

Estadio La Rosaleda je nogometni stadion u gradu Malagi, u Andaluziji, na jugu Španjolske. .Njegov kapacitet je 29.500 gledatelja, što je četvrti po veličini stadion u Andaluziji.

 

http://i.imgur.com/B8N8UTd.png

 

http://www.zaslike.com/files/94mgh6t5ba25s48k7m46.png

 

http://i.imgur.com/wJWSx7C.png

 

http://www.zaslike.com/files/smlmi46md8ngliz7di8g.png

http://www.zaslike.com/files/fvmwnrldxlald0a33tww.png

 

Golmani:

 

 

Prvi golman ekipe je

Willy Caballero, a njegova zamjena je Carlos Kameni. Ali ja kad sam igrao s Malagom sam se odlučio na Kamenog, pošto je u igri bolji skoro u svim atributima od Willya. Kameni ima bolji refleks i bolji je jedan na jedan od Willya, i sigurniji je u sebe. Probajte bit poput Barcelone, neka vam jedan goman brani u ligi, a drugi kupu.

 

Ocjena 8/10

 

Odbrana:

 

U ekipi imate tri sjajna stopera, ali problem je što sva trojica imaju 30+ godina.

Weligton ima 32 godine, vrlo je jak i snalažljiv , siguran je u sebe i pravovremen je. Također je odličan u skok igri, i lider je ove ekipe. Diego Lugano je isto igrač u godinama, on je u Malagi na posudbi iz PSG-a. Diegu je jedina mana njegova brzina. Diego je vrlo agresivan i jak stoper, odlično pokriva protivničke napadače, odličan je u skok igi i što je najvažnije siguran je u sebe. Martin Demichelis je isto igrač u godinama. Martin se dobro postavlja na terenu, malo je preagresivan ali može mu se oprostit jer dominira odbranom. Od bekova ću jedino izdvojiti Jesus Gameza 27-godišnjeg Španjolca. Jesus je bek koji baš neide u napad, on je orijentiran na defanzivne zadatke, koje dobro obavlja.

 

Ocjena 7/10

Potencijalni transferi:

U prvoj sezoni pokušajte dovesti Raul Albiola na posudbu, to je igrač koji bi vam puno pomogao da dođete do plasmana u Europu.

 

Vezni red

 

Glvani igrač ove ekipe je mladi

Isco. Isca žele mnogi Europski velikani, on ima odličan dribling i tehniku, također je vrlo kreativan igrač, ako se odlučite zaigrat s Malagom nemojte prodavat Isca, jer ako njega prodate možete slobodno obrisat save. Nakon Isca u vezi imate brzonogog Eliseua, to je jedan prosječan igrač, jedino ga krase brzina i dribling. Jeremy Toulalan je dafanzivni vezni, on je jedan od iskusnijih igrača ove ekipe. Jak je u duelima, izdržljiv, ne gubi se po terenu, nije preagresivan i što je najvažnije timski je igrač

 

Ocjena 9/10

 

Napad

 

Glavni napadač ekipe je

Javier Saviola, ima 30 godina ali je odličan. Krasi ga njegova brzina, završnica i dribling. U napadu imate još Roquea Santa Cruza, on je na posudbi iz Manchester Citya. Roque je jak igrač, njemu samo trebate dati visoku loptu na glavu, i on će odmah znati šta treba s njom.

 

Preporučena taktika

 

Predlažem vam da igrate 4-2-3-1, brzu igru na kontra napade. Stavite

Isca na poziciju AMa, Eliseua na krilo i Saviolu u napad, i imat će te bar dvije ili tri čiste prilike po utakmici.

 

http://www.zaslike.com/files/l8qy1b24hmju1yx3fm6.png

 

http://i.imgur.com/HDnMWeS.png

 

Otkako je klub napustio "SD", više se nema novaca za ekstra pojačanja tipa Cazorla, tako da je klub osuđen prodavati.

 

Klub prije dolaska bogataša nije bio posebno atraktivan za igranje. Stvorite sebi nekakav posebni taktički stil, rigidna igra, sa kratkim pasovima, i korak po korak radite na nadograđivanju same ekipe. Imate dragulja u ekipi, ako ga prodate, imate novce za barem 4-5 igraka. Pažljivo sa tim.

 

http://i.imgur.com/R5pITQP.png

 

 

Poseban izazov biti će igra samo sa igračima iznad 30. Španjolska nije nešto prezahtjevna fizički i njeguje tehnički stil igre.

 

 

Dovodite na free, recimo uklopite u tim Albeldu, Xavia, Raula, Casillasa, tko ne bi imao volje za dalje igrati?..

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |