Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Po čemu ćete pamtiti FM 2013


Dino151
 Share

Recommended Posts

Možda je prerano za ovu temu, ali prošlo je mislim dovoljno vremena da skupite iskustva i nečega što nećete zaboraviti..

 

Molim vas da ne pišete da ćete pamtiti loš ME, i slično. Znači, vaši uspjesi, možda neka zanimljiva situacija i tako..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Po 60+ trofeja sa Arsenalom i sto sam napravio taktiku "TIKI-TAKA" i rusio sve nekih 7-8 godina sa njom, sa posjedom 75%+ i što sam uspio odigradi 1124 tocna dodavanja u jednoj utakmici.

Ali pamtit cu jos po necemu, po meni moj najdrazi trofej, a osvojio sam ih 60+, kada sam sa SWANSEOM osvojio FA cup.

Sto su mi se igraci opijali koliko god su mogli, to nije bilo normalno.

Link to comment
Share on other sites

Nebi spomenuo ME ali... U ovom Fm-u sam se nazivciro najvise dosada, mozda zbog toga sto sam poceo shvacat neke stvari vezano uz takticki dio pa sam se razocaro i izivciro radi toga, a mozda i zbog ME-a jer prije nisam mario za nista i nisam se tolko zivciro nego sam samo postavio igrace i igro.

 

Uglavnom, pamtit cu ga po tome sto sam odigro najduzi save do sada (za sada). :)

Link to comment
Share on other sites

Po tome da sam definitivno najviše psovki izrekao na ovom serijalu ...da protivnik ima najbolju realizaciju od ijednog serijala...najšugaviji editor u povijesti... :S iskreno bolje da više ne rade FM ako će imat toliko bugova i crash dumpova. Kak je Đoni rekel največi krš...i to je fakin tru yo

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kao i vecini, prvi original. Radost kad sam ga kupio iako sam znao da je preplacen, ali kratkotrajna radost, jer sam imao mnogo veca ocekivanja.

Pamticu 2 sejva od 10+ sezona, jedan s Zvezdom drugi s Dinamom, pamticu po tome sto sam dusu ispustio dok sam doveo Bastu, da bi mi se on posle nedelju dana bez najave povukao iz fudbala, po tome sto nijedan online mec nisam odigrao, i tako dalje...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Po teškoj LP, sporo razvijajućim regenima. Po prvoj osvojenoj Bundesligi sa Dortmundom nakon 5 in-game godina. Prvi original, prve zaista ubitačne taktike, ali NAJVIŠE od svega po tome što sam Barceloni koju mrzim i koju sam uzeo zbog izazova nametnuo Dortmundov napadački stil igre. Taj predivni osjećaj, taj tim kojem ne treba Xavi, Iniesta, a uskoro ni Messi...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pamtiču ga po tome, što sam prvu sezonu sa Partizanom, koju sam počeo 1. dan izlazka igre, završio za vikend. Mislim, da sam na komp-u tad proveo jedno 13 sata na dan, i prvi put, da sam neku igricu igrao do ponoči. Ali ne zbog nekog veselja, nego zbog frustracije zbog očajnih rezultata; prve 2 sezone sam bio prvak sa istim brojem bodova kao drugoplasirani.

 

U nekom drugom podforumu sam več spomenuo: moj prvi crash dump ikad, koji mi je omogučio, da sam ipak doveo fantastičnog štopera.

 

Preokreti... osečaj, kad zabiješ gol i znaš, da češ ga uskoro primiti. Broj utakmica sa preokretima bio je neverovatno visok. Od 6:5 protiv OFK Beograda (sad na pamet ne znam tačni potek utakmice), 4:2 protiv PSG-a (iz 0:2), do čak dva debakla; protiv Cityja (3:8) i Lilla (1:8; prvi meč 5:2).

 

Skauti... Prestao sam 100% verovati u njihove reporte. Kako mogu dati 4.5* za 17-godišnjeg AMC-a sa passingom 10?

 

U taktičnom smislu sam toliko "napredovao", da sam prestao koristiti samo 4-4-2 taktiku. Sad više gledam posjed lopte. 3-5-2, 3-1-4-2, 3-6-1, 4-5-1, 4-2-3-1 su budučnost.

 

Steam chat. Ništa lepše, kad igraš FM i razpravljaš o transferima, taktikama, rezultatima.

 

Online igranje. Prvi put u životu probao. Zanimljivo, no nekako još uvek više volim offline.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |