Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[PROJEKAT] FM-Balkan club names fixes


prodo
 Share

Recommended Posts

Trebamo vašu pomoć oko ispravka imena klubova koji su zbog licenciranja ili nekog drugog razloga pogrešno navedeni u igri. U ovoj temi možete prijavljivati sve takve klubove na koje ste naišli tijekom igranja fm 13. Mijenjati možemo ime (name) i skraćeno ime (short name) kluba u igri. Name je puno ime kluba koje se pojavljuje u informacijama kluba, dok je Short Name ime koje se pojavljuje na tablicama, u natjecanjima i sl.

 

Čini mi se da takvih problema sa imenima klubova ima u Portugalu, Italiji i Francuskoj, a prijavljivati možete pogreške u svim ligama koje su od vašeg interesa. Tu također možete pijaviti i promjenu imena iz Red Star u Crvena Zvezda.

 

Nakon što se skupi dovoljno pogrešaka, provjeriti ćemo ih i napravit jedan licencni file sa ispravkama imena klubova i aktiviranjem reprezentacije Njemačke i Japana koji ćete samo jednom morati postaviti na pravo mjesto i koji će ubuduće vrijediti za sve novozapočete igre.

Edited by prodo
Link to comment
Share on other sites

ima al otišli su malo preširoko. ima promjena imena stadiona, nagrada, natjecanja i sl. mislio sam da možda svakome to ne paše pa da složimo neku light verziju samo sa imenima klubova i da bude rad našeg foruma. a i poslužila bi za idući serijal

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |