Jump to content

Welcome to Football Manager Balkan | Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Kako uploadati file na FM-Balkan download portal?


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
prodo

prodo

    Rotation

  • Super Moderator
  • 2,019 posts
  • Lokacija:Makarska

FM-Balkan download portal nalazi se na ovoj adresi, a do njega vrlo lako možete doći klikom na dio Downloads na samom vrhu našeg foruma. Uploadom fileova na FM-Balkan download portal možete biti sigurni da će se svi vaši i naši radovi čuvati na našem serveru te nećete morati brinuti da će fileovi biti obrisani ili linkovi isteći kao što je čest slučaj sa običnim filehosting servisima.

Posted Image


Zasad na portalu postoje dvije kategorije, Football Manager 2013 i Online takmičenja te su unutar njih predviđene dodatne kategorije za upload grafike, novih liga i dodataka, taktika te opisa. U ovom ćemo tutorijalu objasniti postupak uploada na primjeru uploada filea u Nove lige ali je postupak isti i za druge vrste fileova.


Posted Image


Na download portalu biramo Football Manager 2013 - Research - Nove lige, te nakon toga biramo Upload File.


Posted Image


Prvi korak je odabir filea. To radimo na način da najprije kliknemo na Browse, pronađemo file na računalu te kliknemo Open. Nakon toga biramo Attach File te se file uskoro pojavljuje iznad dijela Browse što znači da je uspješno uploadan na portal. Primijetite s desne strane na slici koje su vrste fileova podržane za upload. Među njima nije format .dbc te ćete baze koje želite uploadati jednostavno zipovati prije samog uploada.

U drugom koraku dodajete screenshotove na isti način na koji ste gore dodali glavni file. Ovdje su za upload podržani formati gif, jpeg, jpg, mpg i png. Također morate nakon uploada, klikom odabrati jedan od uploadanih screenshotova koji će biti glavna sličica vašeg filea. U ovom primjeru mi biramo jedan jedini SS, a to je zastava BiH.


Posted Image


U trećem koraku dodajete informacije o samom fileu. Pri tome su najvažniji, ujedno i obvezni, dijelovi File Name i Description. Poželjno je napisati što jasniji i detaljniji Description svog filea s kojim ćete upoznati zainteresirane s vašim radom. Na kraju svega kliknete Add Submission i vaš file je uploadan. Tim klikom će se također, u odgovarajućem dijelu foruma, kreirati tema za podršku tj. obična tema na forumu potpuno identična dijelu Description kojeg ste prethodno unijeli.


Posted Image


Isto tako uzmite u obzir da će proći određeno vrijeme dok Moderatori ne odobre vaš file te isti postane vidljiv ostalim članovima foruma. Dotad će vaš file biti u "crvenom" i vidljiv samo vama i Moderatorima.


Što kada napravite određene promjene, ispravke ili updateove na fileu?


U tom slučaju pronađite na download portalu staru temu posvećenu vašem fileu te na dnu teme pronađite dio Upload new version.


Posted Image


Klikom na Upload new version otvara vam se tema u kojoj morate zamijeniti stari file novim. To radite na način da u prvom koraku prođete mišom preko starog filea dok se ne pojavi Delete. Nakon što obrišete stari file ponovo birate Browse pa Attach File. Na kraju svega na dnu teme kliknete Update Submission i vaše promjene će biti zabilježene.


Posted Image

Posted Image


Edited by prodo, 06 May 2013 - 06:37 PM.

  • Debeli Ronaldo, SlobaGrobar, Ventus and 5 others like this
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users