Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Projekat " Montpellier "


Eden Hazard #17
 Share

Recommended Posts

14.03.2011.

http://www.dodaj.rs/f/2N/iK/1FIbWfAe/l-equipe-logo.jpg

 

L'EQUIPE : Kriza "drma" francuski fudbal !!!

 

Već neko vreme u fudbalu vlada kriza te su zbog toga ugašeni brojni klubovi širom sveta, a neki su i prebačeni u najniže lige svoje zemlje. To se danas dogodilo i u Francuskoj. Naime dva kluba koja su nastupala u 3. ligi su već neko vreme u lošoj finansijskoj situaciji, igračima nisu bile isplaćivane plate a shodno tome i rezultati su bili očajni. Nîmes Olympique i Vannes OC su danas zvanično premeštenu u nižu ligu i ostali bez ijednog igrača, a njihovo mesto su zauzle ekipe Calais RUFC i CS Louhans-Cuiseaux. Kako navode iz fudbalskog saveza Francuske ovo je tek početak i kako kažu biće još ovakvih slučajeva.

Pre par meseci vlasnici prvoligaških ekipa Sochaux-a i Toulouse-a su izjavili kako su im klubovi u lošoj situaciji i kako u poslednjih 24 meseca imaju više rashoda nego prihoda i da klubovima preti ista sudbina kao i gore pomenutim klubovima. Međutim, za sada su ovi klubovi "bezbedni" ali ukoliko za 3 meseca ne poprave svoju finansijsku situaciju i ne vrate dugove, fudbalski savez Francuske će morati da reaguje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.06.2011.

http://www.dodaj.rs/f/2N/iK/1FIbWfAe/l-equipe-logo.jpg

 

L'EQUIPE : Sudnji dan za Toulouse i Sochaux !!!

 

 

Rok od 3 meseca koji su dobili Toulouse i Sochaux nije bio dovoljan da se vrate dugovi, pa je fudbalski savez Francuske bio primoran da reaguje. Klubovi nisu ugašeni ali su oba kluba kažnjena sa zabranom dovođenja fudbalera u narednih 24 meseca, Toulouse je morao da proda sve igrače preko 25 godina pa će u narednim sezonama nastupati sa samo nekoliko prvotimaca i sa brojnim rezervama i juniorima. Sochaux je prošao bolje nego Toulouse jer su uspeli da vrate dobar deo duga i zato im je ostalo više od 80 % igrača iz prethodne sezone.

Pitanje " Zašto klubovi nisu ugašeni " dobija veoma zanimljiv odgovor. Naime fudbalski savez Francuske je odlučio da ipak ne ugasi ova dva kluba, niti da ih prebacuje u niži rang takmičenja, pošto su vratili dobar deo duga došlo je do predloga da se ključni igrači oba kluba ujedine i krenu put Montpellier-a. Tačno tako, došlo je do fuzije ovih timova a pošto Montpellier nije bio u krizi igrači će igrati pod njihovim grbom i nazivom. Iako su se očekivali dugi i naporni pregovori, ipak je sve razrešeno bez problema i Montpellier u narednu sezonu ulazi znatno pojačan najvećim zvezdama Toulouse-a i Sochaux-a.

 

 

Ako se iko zapita zašto igram FM 12 - čekam da se završi škola pa da roditelji ispune obećanje i nabave 13icu :)

Nadam se da nemate ništa protiv što pišem ovo na starijoj verziji i nadam se da ćete pratiti.

 

 

 

Do pisanja...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

23.06.2011.

 

Novo iznenadjenje u Francuskoj : René Girard smenjen, menja ga momak koji nikada nije vodio klub !!!

 

Samo 5 dana nakon udruživanja Toulouse-a, Sochaux-a i Montpellier-a u jedan klub, dolazi do novih promena. René Girard koji vodi Montpellier od 2009. godine danas je dobi otkaz, a da stvar bude još zanimljivija naslediće ga tridesetčetvorodgodišnji Aleksa Živković kome će ovo biti prvi klub u karijeri. Živković je pre ovog posla radio u Radničkom iz Niša, Crvenoj Zvezdi i Flamengu kao pomoćni trener a sada ga očekuje veliki zadatak da ispuni očekivanja navijača koja su veoma velika.

 

Na konferenciji za štampu Živković, koji jako slabo poznaje francuski jezik, je bio veoma kratak. Rekao je da je uzbuđen i da ima velike ambicije već u prvoj sezoni.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

http://www.dodaj.rs/f/f/yU/47PwqFui/2/transferi-za-2011-febr.jpg

 

TRANSFERI

 

http://www.dodaj.rs/f/1s/6B/3b76oUnN/montpellier-hrault-sc-tr.png

 

Pored dolaska u klub Corchie, Tabanoua, Capouea... ekipi su se pridružuli i Mounier,Ruffier,Diame,Sigurdsson,Gameiro i Min.

Ovih pojačanja verovatno ne bi bilo da bogata francuska porodica Bouchard nije uložila desetine miliona u klub i postala suvlasnik.

Montpellier je u ovom prelaznom roku potrošio rekordnih 44,5 miliona evropskih novčanica, a većinu transferu su obavljali na rate.

 

 

 

 

IGRAČKI KADAR

 

Nakon što je klub pretrpeo brojne promene, igrački kadar izgleda ovako

 

http://www.dodaj.rs/f/3q/ug/2G9KdYTd/montpellier-hrault-sc-te.png

 

A što se tiče taktičkog dela igraću u formaciji 4-5-1 sa jednim DM-om i sa dva isturena krilna fudbalera

 

http://www.dodaj.rs/f/3B/uS/ko1mQhL/montpellier-hrault-sc-ta.png

 

Biće još novih reportova o rezultatima, verovatno već sutra

 

Do pisanja...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |