Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FM 2013- 1-5 i zašto?


Dino151
 Share

Recommended Posts

4

 

S obzirom da mi je prvi orginal i prvi koji igram online logično je da je ostavio najbolji dojam na mene , ali s obzirom da je upravo prvi ovakav nisam hti o dati ocjenu 5 kako bi ostavio porostora mozda bude sliejdeci serijal bolji :D

Link to comment
Share on other sites

2

 

Opet se tribalo puno patcheva da se to sve doradi. Dosta loš ME dosta nerealnosti unutar utakmica. Kada igraš CM i FM priko 10 godina onda ti puno toga smeta.

Najviše me smeta šta nema dosadnih utakmica sa puno faulova i sa sve skupa 4 udarca na gol u ciloj utakmici. To je nažalost stvarnost i takvih utakmica ima previše u RL. Ja ako i odigran 0-0 uvik ima minimalno 10 udaraca sa svake strane.

Regeni predobri i bude previše WorldClass igraća nakon 20 godina (nisam osobno doša no vidija san dosta primjera)

Jesu malo poskupili igraće no još uvik iritira šta ti svoje ne možeš prodat po 5X večoj vrijednosti kao AI.

 

Ima dosta toga još.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 - neznam sta rade tolko dugo kad im treba opet 10 patcheva da to poprave sve, nema snimke zaledja..neznam zasto? puno bugova ...nadam se da ce sljedece godine to biti puno bolje napravljeno...puno me smetaju i kretnje igraca kao npr. kad skacu i kad se golmani bezveze bacaju pa kad se krecu ko puzevi pa im logicno uzmu loptu, odnosno uklizu... i tako bi ja jos mogo pricat o tome..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3

Ima tu nekih poboljsanja u taktickom smislu,dobro odradjen trening rezim kao i novi staff.

Po meni uzasno odradjen 3D match,kao i regeni koji su vecinom extra talenti(po meni bi se trebali pojavljivati tek nakon 4-5 sezona jer smatram da na ovom menadzeru ima dosta dobrih mladih igraca)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4

Jer ima dosta voih opcija, a nisu ih bas do kraja odradili kako treba, ne svidja mi se na koji nacin trening funkcionise. I kao sto i ostali kazu lose odradjen ME. Ocekujem dosta bolji FM 2014 jer ove godine nema piratske i svi ljubitelji FM-a su odvojili pare za ovu igricu tako da ce imati veci budzet zasigurno i ocekujem puno poboljsanja sledece godine :)

Link to comment
Share on other sites

Da ne bude 1, stavicu jednu slabu dvojku.

 

Najgori menadzer za mene otkako igram menadzerske simulacije. Previse apdejtova, previse bagova, igraci koji vas u ovom menadzeru najmanje slusaju. Kao nesto sto me iritira je cesto sutiranje napadaca sa distance, iako im je sve to smanjeno, i uklonjeno treniranjem pref.. moves.

Toga pre nije bilo. Onda iako ste krilima jasno stavili da sire igru, oni slobodnom voljom ulaze u sredinu, iako to po profilu ne preferiraju.

Platis igraca 40m, a ne igra ni u pola dobro.(nisam licno za te pare dovodio, ali iz drugih iskustava).

 

Za mene je FM08, poslednji menadzer koji je po gameplay-u bio blizu realnosti. Da je FM08 imao sve ove opcije koje su godinama dodavane otkako postoji i 3D engine, bio bi to najbolji menadzer koji je postojao. Tacnije brisao bi patos sa FM 13.

 

Takodje i cesce povrede igraca nego ikad u FM-u.

Edited by Dzoni
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Od mene trojkica (3)..

 

Po meni do sada jedan od najboljih fm-a ali sa velikim brojem nedostataka. Svidja mi se sto se na svakom serijalu sve vise radi oko taktike. Mislim da su treninge skroz zeznuli sada. Svakako da je ovoj oceni najviše doprinelo i to što je veliki broj pečeva trebalo da sve nedostatke ispravi (i pitanje je na kraju da li jeste uopšte sve ispravilo). Dosta kartona i povreda... isto mislim da su neke nove staff funkcije bespotrebne.. ali ajde to je i najmanji problem. I ono što sam primetio, vraćam se na taktiku sada.. pa treba mnogo vremena da se uigra taktika, bar je tako kod mene, bar polusezona čitava.. a i ako mi je intezitet very high ili high.. to bi trebalo popraviti, mada možda nije daleko od realnosti dok se priviknu na novog trenera. Takođe mislim da ne funkcioniše baš najbolje team talk..

Link to comment
Share on other sites

Dati ću zasada ocjenu 3.

 

Nebi dao ocjenu 5 jer mrzim ovu igru.

Nebi dao ocjenu 1 jer volim ovu igru.

 

Razlozi su mnogobrojni i složeni, gore su navedeni mnogi od njih, evo jedan primjer: Neka bitna utakmica: izgubim 3-0,a golovi su: penal, korner, ubacivanje sa strane.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Za mene su u odnosu na prosli mnogo dobro odradili ocjene igraca nakon meca npr.na proslom CD nije mogao da dobije visoku ocjenu u vecini slucajeva,ma kako god on dobro odigrao u odbrani(osim ako ne postigne gol)

Link to comment
Share on other sites

Zbog učestalih Crash Dumpova dao bih 2...također zbog suci dao bih 2. Previše se griješi na moju štetu. Ajde mater mu zalomi se ali da svaka druga tekma je sudac "didn't have best game of his carrer" i meni dade 35 falova i 8 žutih kartona ili da bespotrebno poništi pogodak. :a1324: Ostalo im je sve na mjestu...

Link to comment
Share on other sites

Ocjena cista 1.

Evo prije deinstaliranja da barem napisem zasto. Definitivno najgori manager do sada. Kao gore vec navedeno:precijenjeni igraci,strasno puno bugova, povrede za nepovjerovat, crveni kartoni,...itd.

Osvrnuo bih se na jos jednu stvar, (mozda se i vama desava ali kod mene je to vec postala frustracija), tj da kada povedem odmah sljedeci napad protivnik zabije gol iako ja imam i do cca 20 suteva popoluvremenu, cca12 u okvir. Evo prosla sezona sa Arsenalom,osvojio sam ligu ali sa gol razlikom 103:64, mislim da je i vise nego katastrofalno.

I jos nesto- da li je moguce izgubiti od Dinama Zagreb na Emiratesu 1:4(?), iako sam imao preko 25suteva u okvir, a dinamo sveukupno 6? Pa mislim nije realno i da ne bih slupao laptop, odlucio sam uz pomoc mog mozga DEINSTALIRATI ovo sr***.

Pozdrav

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ocena:2 na 1

 

Mnogo bagova, gomila pečeva i ME je i dalje loš.Izmišljanje i brisanje golova(i ako se meni to još nije desilo), teško prodavanje igrača(morao sam ponekad da spuštam cene za 3 puta od stvarne da bi nekoga prodao), klinci traže plate po 5-6 hiljada evra nedeljno.Runtime error.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |