Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FK Austria Wien - Horvath,Murg i Wimmer čekaju pravog trenera


Dino151
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/2hU8ojJ.png

 

http://i.imgur.com/dZUiQZ4.png

 

 

Austria Beč je nogometni klub osnovan 11.3.1911 godine u Beču. Sa svojih 23 naslova prvaka Austrije(Bundeslige), stoji odmah do najljućih rivala Rapida, s kojima igraju najveći gradski derbi, te najveći derbi Austrije. Uz 23 naslova prvaka države, stoje i 27 naslova prvaka nacionalnog kupa, te 6 superkupova, ali najveći uspjeh kluba je 1978. i finale Kupa Pobjednika Kupova, ili danas Lige Prvaka.

 

Zlatna era ovog kluba je iz te generacije iz 70-tih, kada su osvojih 8 naslova od 11, te dominaciju potvrdili tim velikim finalom protiv Andelechta, koje su nažalost izgubili.

 

Današnja situacija je daleko lošija, prodaju se najbolji igrači (Dragović, Linz, Margereiter, Junuzović),ali i ubacuju mladi igrači tipa Murg, Wisser, Dilaver..

 

Domaće utakmice igraju na stadionu Franz Horr, koji može imati 11,5k navijača, dok Europske igraju na najboljem i najlijepšem Austrijskom stadionu, jasno- Ernst Happel.

 

http://i.imgur.com/B8N8UTd.png

 

http://i.imgur.com/Toa7e4K.png

 

http://i.imgur.com/wJWSx7C.png

 

http://i.imgur.com/XWlMf7h.png

 

 

Golmani:

 

Prva opcija je Heinz Linder, čovjek koji je dobar i izvan pojmova Austrije, solidan golman. Kao rezervu imate iskusnog Grunwalda, koji može biti tutor mladim.

 

Ocjena: 8/10

 

Obrana:

 

Desno je suveren Emir Dilaver, mladi momak iz domaće škole, podrijetlom iz BIH. Lijevo je mladi Leovac, koji je bio dobar dio svoje karijere rezerva, ali mu se sada pružila prilika. Tu je i Suttner,koji je primarno stoper.

Stoperi su vrlo dobro pozicionirani.

 

Kaja Rogulj, Ortnlecher su iskusni stoperi, ali za naslov trebati vam nešto bolje. U juniorima vam se gradi strašan stoper. Wimmer, strašan potencijal. Tu su još kao backup Mally,Rotpuller, ali od njih mislim da ništa.

 

Ocjena: 6/10

 

Potencijalna pojačanja:

 

Matija Širok, Dejan Trajkovski, Ivan Boras, odlična pojačanja za manje novce.

 

Sredina:

 

Kao zadnji vezni tu je Australac, Holland. Srednji vezni može biti Dare Vršić, čovjek odličnog udarca iz daljine. Na slici nisam htio staviti par igrača koji su ispod 19 godina, a to su Murg, vjerovatno najveći talent Austrije uz Lazara, i Saschu Horvatha, koji je također u Austii kao klubu, isto megatalent.

Fabian Koch,Mader,Grunwald su sve igrači iz domaće škole, ali igrači koje vjerovatno će te prodati u vašem pohodu na Europske ciljeve. Simković, Stanković, ili Gorgon, nekoga prodajte, ne treba vam 8 veznjaka slične kvalitete, a

financije nisu bajne.

 

Ocjena: 9/10

 

Napad

 

Hosiner(advanced), Jun, te Kienast (dlf), imate tri fantastična napada, Juna kao tutora mladima, i ovu dvojicu u vrhu napada.

 

Stručni stožer:

 

Glavna odlika je puno trenera za mlade, koje nemojte dirati, jer će te dobiti bolje regene. Fali bolji asistent, fizioterapeuti, te scouti, ali to će te na početku teško dobiti.

 

 

Preporuke taktike:

 

 

Savjetujem da igrate klasičnu 4-4-2 formaciju.

 

Linder- Dilaver-Rogulj-Ortnelcher-Suttner Holland-Vršić-Gorgon-Murg Kienast-Hosiner

 

Control

Balanced

 

More direct

-

-

-

Zonal marking

drill crosses

-

 

Kontra napadi uključeni

 

http://i.imgur.com/HDnMWeS.png

 

Gore u tekstu sam naveo da se Austia u zadnje vrijeme oslanja na vlastite snage. Kvalitetu regena nisam provjerio je nisam igrao sa ovim klubom.

 

Imate odličnu jezgru u ekipi, i na to uzimajte igrače iz manjih klubova Austrije, te vraćajte polako Austrijance koji su se mladi zaputili u bijeli svijet, vrh će vam biti vraćanje Davida Alabe, prema mnogima jedan od najtalentiranijih lijevih bekova na svijetu.

 

Ukoliko ste jedan od onih koji vole klubova sa bogatom povijesti, mladim igračima, te očajnim financijama, Austria Beč je pravi klub za vas.

 

http://i.imgur.com/R5pITQP.png

 

Dodatni izazov se sastoji od toga da konačno uzmete Ligu Prvaka, koja je 78'. godine izmakla u finalu.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Kup Pobednika Kupova i Liga Prvaka / šampiona nije isto. ;) To su dva različita takmičenja.. Liga Prvaka/ šampiona je se tada zvala Kup Šampiona, a u KPK su igrali svi pobednici nacionalnih kupova. :D To takmičenje danas nepostoji..

 

Elem, i ova ekipa je dobro predstavljena. Čestitke. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Pocinjem vcr. da igram sa njima bas si me lepo informisao o klubu i imam veliku zelju da pocnem da igram sa njima :) hvala ti :) obavestavacu te kako mi bude islo :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |