Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

AJ Auxerre - Postanite novi Guy Roux!


Dino151
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/QRrZbm6.png

 

http://i.imgur.com/dZUiQZ4.png

 

Klub je osnovan 1905 godine i trenutno se takmiči u drugoj ligi Francuske, nakon što je prošle godine ispao iz prve. Prvi trofej ovog kluba bio je Coupe de France, 1994 godine, od tada, dodao je još 3 trofeja iz istog takmičenja. Auxerre je otkrio nekoliko talentiranih igrača u njegovom postojanju.

Klub je ponajviše služio kao odskočna daska za nekoliko istaknutih francuskih nogometaša, kao što su Eric Cantona, Laurent Blanc, Philippe Mexès, Basile Boli, i Djibril Cisse. Auxerre je svoje prve korake u divizije 1 odradio na 24. jula 1980 protiv Bastia u Toulonu. Auxerre je izgubio 2-0. Tijekom 1983-1984 sezone, Auxerre se popeo po prvi put na postolju u završnu trećinu. Patrice Garande završio kao najbolji strijelac s dvadeset jednim golom. Nekoliko tjedana kasnije, Garande je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Los Angelesu sa Francuskim reprezentativnim timom.

1984-1985 sezone, Auxerre u europskom natjecanju po prvi put u svojoj povijesti sudjeluje u Kupu UEFA, ali s nepovoljnim prvim krugom izvlačenja sa Sporting Clube de Portugal, ispada. Povratak održan 3. oktobra 1984. Auxerre je uspio dohvatiti dva gola manjka i udvostručiti do Szarmach, ali je na kraju popustio s dva gola u produžecima. Međutim, na temelju pobjede AS Monaco u francuskom kupu, Auxerre se kvalificira za Kup UEFA godinu dana nakon takođe.Ovaj klub domaće utakmica igra na stadionu Stade de l'Abbé-Deschamps, na obali reke Jon, koji ima kapacitet 21379. Posebna zanimljivost je trener Guy Roux, koji je vodio momčad čak 36 godina i doveo klub do najvećih visina u povijesti.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Stade_Abb%C3%A9-Deschamps_%289%29.jpg/280px-Stade_Abb%C3%A9-Deschamps_%289%29.jpg

 

http://i.imgur.com/B8N8UTd.png

 

http://i.imgur.com/PR3GBpL.png

 

http://i.imgur.com/wJWSx7C.png

 

http://i.imgur.com/jdvVMMS.png

 

Golmani : U ekipi Auxerra imamo dva golmana koja konkurišu za prvu postavu. Tu je iskusni Oliver Sorin i mladi Leon Donovan. Mladi Leon je veliki golmanski potencijal ali ipak još uvijek neiskusan s toga bih prednost dao Oliveru Sorinu na mjestu prvotimca ali dobro je znati da ima konkurenciju u klubu i uvijek adekvatnu mladu zamjenu koja ukoliko bude dobivala minutažu može da se razvije u jednog odličnog čuvara mreže. Ukoliko izaberete baš ovaj tim za golmansku poziciju ne trebate brinuti.

 

Auxerre golmani – Ocjena 6 / 10

 

Obrana : Odbrana je najslabiji dio ove ekipe. Na poziciji lijevog beka imaju samo jednog igraca Amadou Sibea dok u mladoj ekipi se ne može pronaći dobar lijevi bek. Ova pozicija je najslabiji dio ekipe te je ukoliko preuzmete ovu ekipu još jedan igrač na ovoj poziciji nužan. Na poziciji desnog beka kao jedino pravo riješenje se nameće Cedric Hangbart dok kao njegova zamjena tu je mladi Cyriaque Rivieyran. Na poziciji centralni branića je najbolja situacija s obzirom da ekipa ima jako dobar stoperski par koji čine Willy Boly i Adama Coulibaly. Također kao njihova zamjena tu je veliki talenat Auxerrove škole osamnestogodišnji Raphael Calvet.

 

Auxerre obrana – Ocjena 4 / 10

 

Moguća pojačanja : S obzirom na nedostatak lijevog beka i lošu financijsku situaciju u klubu preporučio bih vam da probate dovesti na posudbu Manuela Pamića iz Sparte Prag.

 

Vezni red : U veznom redu ekipe Auxerra imamo samo jednog iskusnog i dobrog igrača a to je Oliver Kapo koja igra na poziciji AMR. Ostatak vezne linije je prepun mladih talenata koji imaju potencijal da se razviju u vrhunske igrače ali još nisu blizu tog nivoa. Neki od tih igrača su : Christopher Missilou , Paul – Georges Ntep i najveća mlada nada ove ekipe Soualiho Meite. S obzirom da ekipa nastupa u 2 ligi Francuske ovi igrači bi mogli nastupati u ovoj ligi te na taj način steći potrebno iskustvo i razviti se u mnogo bolje igrače. Veliki problem ekipe je što nema ni jednog klasičnog MC igrača te ukoliko izaberete baš ovu ekipi bilo bi dobro da jednog takvog dovedete u klub.

 

Auxerre vezni red – Ocjena 6 / 10

 

Moguća pojačanja : Idealno riješenje na poziciji MC bi bio Server Jeparov , Uzbekistanac koji nastupa u Arapskim Emiratima bi sigurno dosta pomogao ovoj mladoj ekipi.

 

Napad : Što se tiče napadača u ekipi Auxerra imamo sve same mladiće.U ekipi koja posjeduje 4 klasična napadača od kojih najstariji ima 21 godinu možemo očekivati jako puno golova s obzirom na njihov potencijal. Svaki od ova 4 igrača može da igra u prvoj ekipi ali se ipak tu nameću 2 igrača a to su : Maxime Bourgeois i svima već poznati Yaya Sanogo. Svi napadači imaju fantastične atribute i priliku da za par godina postanu jedni od najboljih napadača svijeta.

 

Auxerre napad – Ocjena 7 / 10

 

Mlade nade: Ono što je najbitnije u ovj ekipi i što je čini posebnom su mlade nade koje iz godine u godinu ova ekipa prozivodi. Trenutni igrački kadar je prepun mladih igrača koji imaju potencijal da jednog dana zaigraju u najvećim Europskim klubovima te postanu veliki igrači. Podatak da cijelokupni igrački kadar ima prosjek godina 20 govori o kako mladoj i potencijalno jakoj ekipi se ovdje radi.

 

Stručni stožer:

Ocjenio bi ga sa ocjenom 7/10, znači ništa spektakularno, ali vrlo solidno za drugu ligu, ali bi se moglo poraditi na scoutima, fitnes trenerima, fizioterapeutima, za početak. Poslije gradite "coach" dio, jer će tako vaši budući talenti imati bolje šanse da dosegnu svoj vrhunac.

 

 

 

http://i.imgur.com/HDnMWeS.png

 

 

Kao što su kolege u gornjem dijelu teksta naveli, klub je stvarno prepun mladih igrača, i tu leži najvažnija stvar ove priče.

Što se tiče uvijeta, oni su odlični za jednog drugoligaša, i u to treba ulagati.

 

http://i.imgur.com/6ilkzLD.png

 

 

Kada na to dodamo i solidne

financije, vidjeti će te da ovaj klub ima solidnu perspektivu. Što je isto bitna stvar, klub nema kredita, možda uz prodaju još jednog do dvojica starijih igrača bi se našla sredstva za kupnju nekih mladih igrača iz manjih cijelina Francuske,ili Afrike.

 

Naš bi cilj bio stvoriti u 5-6 sezona ekipu koja će po godinama biti jednaka, uz par starijih igrača kojih bi ulovili na slobodnom transferu.

Igru bi otežali tim da bi sve više ubacivali mlade regene iz vlastite škole, pomiješane sa mladim Francuskim igračima koji nisu dobili priliku u većim klubovima prve lige.

 

 

http://i.imgur.com/R5pITQP.png

 

 

Možda smo već dosadni sa hvaljenjem Auxerreovog omladinskog pogona, ali nećemo ići u krajnost.

Dodatni izazov nek vam bude igranje samo sa Francuzima, koji smiju imati i drugu nacionalnost, ali samo Francuzi moraju biti u sastavu.

Druga stvar je da budete novi Guy Roux, koji je gore naveden u tekstu, i čije ime je u naslovu, ponavljamo, čovjek je čak 36 godina bio trener Auxerrea.

 

Ukoliko se odlučite igrati tako, možete postavljati rezultate i osvajati bodove u našoj FM tablici.

 

Sretno i ovaj klub će vam sigurno pružiti sate i sate kvalitetnog i zanimljivog igranja Football Managera.

 

radili još..

Marko#4

Football Freak

Flekica

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |