Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

NK Dinamo Zagreb


Bur7al
 Share

Recommended Posts

Odlučio sam za početak igrati sa Dinamom, dolazim iz Zagreba te mi je on uz Real Madrid i Manchester City najdraži klub i njega najviše pratim. Odmah sam preuzeo stvar u svoje ruke, Taktiku 4-2-3-1 sam pretvorio u 4-4-2. Sa njom odavno igram FM, volim imati na svakoj poziciji po 2 igrača, jednog u prvih 11, drugog na klupi te 2 napadača (inače mrzim taktike samo sa jednim). Napravio sam čistku u momčadi, igrače koje mi trebaju sam stavio u prvu momčad, ostale sam prebaci u U19, ali nisam ih stavio da mogu na posudbu, igram FM tako da ne posuđujem ni ne prodajem igrače, jedino mogu otići kada im istekne ugovor tj. ne žele ga produžiti ili kada se umirove. Ovo su igrači na koje računam ove sezone, za svaku poziciju kao što sam rekao sam uzeo po 2 igrača osim golmana jer ću njega kupiti ovaj prijelazni rok:

 

GK 1.Ivan Kelava

2.Filip Lončarić

3. ?

 

DR 1. Šime Vrsaljko

2. Leandro Cufre

 

DC 1.Tonel

2. Igor Bišćan

3. Walid Atta

4. Tomislav Barbarić

 

DL 1. Luis Ibanez

2. Safet Sivšić

 

MR 1. Ivan Tomečak

2. Pedro Morales

 

MC 1. Milan Badelj

2. Sammir

3. Andrej Kramarić

4. Mateo Kovačić

 

ML 1. Mario Šitum

2. Domagoj Pavičić

 

ST 1. Ante Rukavina

2. Fatos Beqiraj

3. Jakub Sylvestr

4. Kruno Ivančić

 

Igrat ću sve dok ne obranim sve trofeje koje sam osvojio u prošloj sezoni: Hrvatski Superkup, Europski Superkup, Hrvatska liga, Liga prvaka, Hrvatski kup i Svjetsko klupsko prvenstvo tako da ću sigurno dugo biti ovdje.

 

Izdvojio sam i podatke vezane za reputaciju, a za sezonu 2010/11 oni su ovakvi: HNL se nalazi na 27. mjestu ligi te iduće sezone gubim 0.333 boda iz sezone 2005/06, na ljestvici jačine natjecanja je na 41 mjestu sa 3.5 zvjezdice dok se na listi klubova Dinamo nalazi na 151. mjestu, a iduće sezone gubim od sezone 2005/'6. 0.109 bodova.

 

Uz Dinamo sam uzeo i Hrvatsku reprezentaciju, te ću vam i uz nju donositi vijesti, ona se nalazi na 11. mjestu sa Fifine ljestvice. Nadam se da vam se svidio uvod, da sam vam dobro dočarao kako to izgleda te da ćete me pratiti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Nogometni klub Dinamo Zagreb jedan je od dva najpopularnija hrvatska nogometna kluba. Od osnutka Republike Hrvatske najtrofejniji je klub u državi. Nadimci kluba su: zagrebački plavi, modri, plavi lavovi, purgeri. Maskota kluba je lav Maksi. Dinamo je poznat po svojim vjernim i fanatičnim navijačima Bad Blue Boysima. Domaće utakmice klub igra na Stadionu Maksimir. Osvojio je 5 prvenstva zaredom, nakon nastupa u Europskoj ligi ambicije kluba rastu za najprestižnije klupsko natjecanje - Ligu prvaka i jedan dugo očekivani san - Dinamo nije prezimio u Europi već 41 godinu te je zbog velike želje da se to promijeni u klub dovedeno veliko trenersko ime - Vahid Halilhodžić. No ni on nije mogao oduprijeti se velikom gazdi Dinama Zdravku Mamiću te je 22.6. neočekivano dobio otkaz, a za trenera Dinama izabran trener juniora Tomislav Radošević. Može li on odvesti Dinamo do Lige prvaka i dugo čekanog europskog proljeća?

Link to comment
Share on other sites

Pripreme su počele dobro, za prvu utakmicu je izabrana međusobna protiv U19 gdje su lako ostvarili pobjedu od 4-0. Nakon toga na red su došlu teži protivnici i tu je bilo poraza, no pripreme sam zaključio pobjedom te sam se u miru počeo spremati za 2. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka gdje me čekao slovenski Koper, te također utakmica Superkupa protiv Hajduka. Odlučio sam ovaj prijelazni rok dovesti golmana te se nadam kako ću uspijeti prije te 2 utakmice.

http://i.imgur.com/Zkcx3aM.jpg

Link to comment
Share on other sites

Prvi korak prema Ligi prvaka uspješno savladan, u prvoj utakmici koja je bilo jako grupa i sa puno žutih kartona Koper je izgubio sa 2-0. Iduća utakmica Hrvatski Superkup protiv Hajduka

 

http://i.imgur.com/0FTGhiO.png

Edited by Bur7al
Link to comment
Share on other sites

Pripreme si odradio solidno mogao si i bolje.

 

Ne izgleda to baš nešto najbolje, probaj malo grafički uredit, kao što ti je rekao cro ubacit slike itd. ;)

 

Ne zamaram se baš pripremnim utakmicama, važno je da sada kad počinje sezona momčad mi bude jaka

Edited by Bur7al
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |