Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[PROJEKAT] Fudbalska NLB liga


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Prvo da pitam ima li neko da želi da pomogne ? Radi se o tome da postoji nacin da se sve napravi po uzoru na košarkašku NLB ligu, prvo bi se odradile srpska, hrvatska.... pa onda i ta NLB liga kao kontinentalno takmičenje.. moja ideja je da broji 14 klubova i igralo bi se negde do februara, dakle 26 kola.. posle toga bi usledio plej of negde u aprilu ili pre na neutralnom terenu.. plasman u ovo takmičenje bi se obezbeđivao kroz domaću ligu.. a domaće lige i cilj je da broje po 8 klubova i igralo bi se od marta do maja/juna, 14 kola + možda i plej of kao u kosarci, a možda i ne.. kup.. u Srbiji sam već odradio, Super Liga 8 klubova, druga liga 18 klubova, a treća 32 podeljenih u 2 grupe, tu su i neigrive lige te kup Mose Marjanovića.. jedini problem bi bio što ekipe koje uđu u super ligu bi čekale mart da počne nacionalno prvenstvo ili malo pre to je onaj februar kada bi se igrao nacionalni kup u svim državama..

 

Završeno je možda tek nekih 9%-10%.. ako neko želi da pomogne neka se javi u INBOX i naravno ako imate neki predlog ili sugestiju iznesite je u ovoj temi.. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Napredujem u ovome.. Srbija i dalje nije dirana dodatno, moram da izmenim oko kupa neke stvari.. kreirao sam NLB ligu ili drugim rečima Adriatic Reiffaisen ligu ali nije skroz završena.. i tu je i iznenađenje... kupovi će biti odrađeni kako je nekada bilo.. dakle postojaće stari uefa cup, kup pobednika kupova i kup šampiona.. ostaju da se dorade adriatic liga i srpska pa da krenem sa hrvatskom, bosanskom.. :)

 

Uskoro neki skrinovi..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |