Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

2012. godina - Simply The Best


Recommended Posts

http://i.imgur.com/Oumnt.jpg

 

Nakon što su završene nominacije i zatim glasanje za one najbolje iz svih područja našeg foruma došlo je vrijeme da proglasimp pobjednika. U 2012. godini je forum napravio ogroman posao, sve to zahvaljujući vrlo vrijednim članovima od kojih smo nakon svih anketa uspjeli dobiti i one najbolje.

 

Iako smo gotovo cijelu 2012. godinu imali Tekstopisački i Taktički tim, početkom 10. mjeseca forum je odlučio ta dva tima spojiti te napraviti jedan tim koji bi pomagao svim članovima, Site Team. U nominacijama za najboljeg člana već navedenog tima član Flekica je dotukao konkurenciju te je isto to učinio i u anketi gdje je sa 7 Vaših glasova bio bolji od eaglesa i Bilog Tića. Jedan od najaktivnijih timova foruma, ReSearch je imao vrlo vrijedne članove koji su tijekom cijele godine izbacivali razne dodatke i nove lige,a najbolji član tima prema Vašem izboru je Kruno koji je i preuzeo vodstvo tima. Kod izrade grafike član koji je najviše pomogao i vodio cijeli tim jest Peca koji je nagradu odnio ispred Madridiste i Seme koji su imali svaki po 4 boda. Također jedan od novih timova foruma jest i Urednički tim, a najbolji član tog tim je i jedan od novijih članova, CASILLAS.

 

Nakon što smo prošli kroz timove i najbolje članove istih došao je red i na administraciju. Najbolji Moderator godine je Peca sa 8 bodova naspram Kruninih i Madridistovih 3 zasluženo odnio nagradu najboljeg Moderatora. Sa druge strane, za najboljeg Global Moderatora godine izabran je Ling.

 

Sada smo došli i do izbora za najbolje članove, točnije najboljeg Mladog člana i najboljeg Člana godine. Između Madridiste, Linga i Dzonija Vi ste najviše glasova dali članu Madridista čak njih 7 dok je glas manje imao Dzoni. Kao najboljeg Mladog člana foruma izabran je Flekica.

 

Nakon svih nagrada koje su članovi zasigurno oduševljeno primili postoji i jedna nagrada koja i ne pristaje baš lijepo, ali da je zanimljivo imati i tu nagradu, naravno da je. Riječ je o najboljoj Provali godine koju je napisao ZakNik.

 

Zahvaljujemo se svima koji su glasali. Nadamo se da ćemo ove godine biti još bolji i da nećemo stati napredovati. Svima koji su pobjedili u svojim konkurencijama čestitamo od srca te očekujemo da nastavite istim tempom.

 

Vaš FM-Balkan tim!

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

glavno da sam i ja nešto dobio makar to bila nazovimo je "sramotna" nagrada...hvala svima koji su glasali za mene u dijelu najbolji mladi član a i onim koji su glasali za moj rengen :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hvala svima koji su me predložili, ali hvala i onima koji jesu ili nisu glasali za mene.. čestitke pobedniku u kategoriji ReSearch tima.. :) Ja mogu da obećam samo da ću se još više truditi.. pa ono.. sledeće godine ćemo videti. :D Čestitke i pobednicima u svim drugim kategorijama kao i svim nominovanim.. FM-Balkan <3

Edited by SlobaGrobar™
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |