Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Match Engine Update 13.1.3


Goku
 Share

Recommended Posts

Ne mora se poceti nova igra. Nova igra ce se trebati poceti tek kada patch bude sadrzavao u svom imenu 13.2 i to ce biti transfer patch ( bar bi trebao). Ukoliko nekom ni poslje skidanja i instalacije patcha ne pise da je verzija 13.1.3, onda neka restartuje steam ( izadje iz njega potpuno i neka udje u online modu) i pokrene FM13 u online modu.

Link to comment
Share on other sites

nista se bitnije nije promjenilo,u 7 utakmica tek jedan remi sve porazi od sunday nogometaša...obrana stoji i dalje ko kip slobode....kretnje igraca bezveze

MOzda nisi lepo UPdatovo , meni je odlicno , odbrana radi bolje , i sve je postalo malo realnije , napadi su dosta brzi i vidi i pasovi su bolji.

Link to comment
Share on other sites

tkrmak , HOcu da kazem da nisi citao u cemu je bio problem u FM-u, bio je problem sto na primer vodis na poluvremenu 2-0 i na kraju te pobede 2-5. Onda u gostima se skoro uvek gubilo , odbrambeni igraci samo trce nista ne rade. E sada je sve to popravnjeno , a to sto tebi ne valja ja ti preldazem da koristis taktiku u pocetku koju ti asistent predlozi . Toliko od mene :)

Link to comment
Share on other sites

a sta znaci lijepo updatovat? update se skinuo i sta drugo trebam radit?

Trebati će puno posla sa tobom ovdje,pa puno posla sa svojim igračima u FMu.

 

Nemoj kukat na svaku sitnicu,ja imam sa Bayernom,znači,klub izvanzemaljski za ostale klubove u Bundesligi,samo sam Udinese dobio u gostima zasada,a 12.mjesec je.

Taktika sa domaće utakmice radi odlično,uskoro ću vam predstaviti istu. Ali,u gostima ne ide i ne ide. Fortuma me dobije,nisam se pomaknio. Kod kuće gazim Werder,HSV,BM sa 4 razlike s po' muke.

Ribery,Robben,Gomez,igraju kao da igraju za HNL klub na starom patchu.

Taktiku mjenjaj,nove trenere,mjenjaj treninge,razgovaraj sa igračima,reci da trebaju više trenirati,pohvali ih nekada,daj im kaznu..

Link to comment
Share on other sites

E pa jebiga ne mozete ko na proslom FM-u da ostavite sve na default i da zavrsite sezonu bez poraza,igrica je mnogo teza,upravo mi se skinuo patch,nadam se nece biti bugova...

Link to comment
Share on other sites

ovo mi se maloprije dogodilo..igram utakmicu gubim 1:0,i konacno sammir zabija ali pogledajte sta pise ko je zabio marko kolar????

 

http://www.images.fm-balkan.com/view.php?filename=427Slovan_Liberec_v_Dinam.jpg

 

 

dalje igram i zabijem gol tj oni sebi autogol i pogledajte koji je rezultat???

 

http://www.images.fm-balkan.com/view.php?filename=371Slovan_Liberec_v_Dinam.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |