Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Regeni općenito


Dino151
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

E ljudi, kad bi neko od iskusnije raje mogao baciti oko na moga regenčića. Imao je solidnu sezonu u juniorima, strength sam mu podigao individualnim treningom sa 4 na 10 (to su mi i savjetovali moji treneri). Sada bih mu volio dodjeliti tutora, i to je savjet koji mi u ovom trenutku treba. Karakter mu je Fairly Determined, i prema reportu mi pokazuje da ima tri zvjezdice za stopersku poziciju. Volio bih da me neko nasavjetuje kako da mu što brže razvijem ostale mentalne ocjene (koji stariji igrač sa kojim karakterom bi najbolje odgovarao), te da li da ga prekomandujem u prvi sastav ili da ga šaljem na pozajmicu (ako ga pošaljem a već sam ugovorio tutorstvo, da li će se ono izvršiti, da li će ono djelovati ako je regen van kluba)?. Hvala, nadam se da ste me shvatili. :)))

 

http://i58.tinypic.com/11hdlya.png

Link to comment
Share on other sites

Za tutora ti oni sami predloze igraci koji ga mogu poducavati, ako imas nekog odbrambenog da mu je determination min 17 on ce biti dobar tutor, kod tutoringa je najbitniji determination, a bolje bi bilo da ti ostane jer ako ode tutoring se prekida, a na posudbama se cesto ovako mladi igraci povrijede na vise mjeseci, jos ako ode u klub koji nema dobre uslove za treniranje i stadion. Daj mu sansu u prvom sastavu, stavi da moze igrati za under-18 ili 21 45 ili 60 min i neka u prvi sastav ulazi kao zamjena kad vec imas obezbjedenu pobjedu ili kup utakmice.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |