Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pucanj u živac


Ling^2
 Share

Recommended Posts

Da Bog da, Kagawi slomili obe noge u sejvu!

 

Moj osporavani golman( od strane mene), je branio sve sto se moglo i nije moglo odbraniti. I onda Kagawa golom iz ofsajda izjednaci.

Malo je falilo i da u nadoknadi vremena Rooney skroz preokrene, ali sutirao je glavom preko gola. Da napomenem, da sam na poslednjih par meceva lisen usluga Enriquez-a, zbog povrede. Pa kada je Watson crko, Fyvie me upropastio. Mozda sam mogao odredjene rotacije da izvrsim, ali to je ono pitanje a zasto nisi?! A ne znate da odgvorite.

 

http://www.dodaj.rs/f/1u/pd/lMDP2IL/man-utd-v-wigan-overview.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mislio da igrace ispod 20 godina, ne treba da registrujem za Evro takmicenja i evo sta sam sebi napravio. facepalm

 

A poslednji autosave mi je januara na polusezoni. facepalm Zato sam sad stavio na svake dve nedelje da snima.

Nije mi jasno, zasto je poslednji autosave januara, ako sam stavio svakog meseca prethodno da snima.hmm

 

http://www.dodaj.rs/f/2k/qP/1S0LJn1b/wigan-athletic-tactics-o.jpg

Edited by Dzoni
Link to comment
Share on other sites

Kada imam jako gust raspored i dođe mi neka važna tekma a oni svi umorni/ozlijeđeni/suspendirani pa onda jedva nekako pokrpam momčad sa zamjenama i juniorima i izborim dobar rezultat, a onda 10 dana poslije izvedem najjaču momčad svi 100% i Istra 1961 mi utrpa 4 komada.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam što se događa.. Svaki poraz jedan razlike, ili u 90% slučaja..7/9 poraza sa jedan razlike, 2 sa 2 razlike. 11 golova primljenih iz skok igre, 1 lob,1 slobodnjak, 2 penala.

6 golova iz kornera,+ onih odbijanaca,dalo bi se to zbrojiti na 10.

 

Da imam mrvicu sreće,borio bi se za Europu,ovako se borim za opstanak..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dino-dobiješ +1, ne zbog naslajanja na rezultatima, nego što si mi uzeo par reči. :wink:

 

Vratio se malo Milanu na FM13, malo zaboravio sve te bugove, jer posle 4 vezana poraza na jesen ostvarili odličnu seriju od 12 utakmica brez poraza. Na tabeli smo (bili) izjednačeni sa Juventusom, +7 ispred 3. plasirane Catanie. Pobedili smo Udinese (Coppa Italia) i Pescaru, sve to kod kuče, a sledeči suparnici: Fiorentina i Parma (Coppa, polufinale, 1. meč). To, da sam na skoro svakom meču menjao barem jednog igrača zbog loše kondicije/knocka, ajde, to nije ništa, krečemo u borbu za titulu! Prvo Viola, onda Parma!

 

 

http://i.imgur.com/G8d1rPX.jpg

 

Bwahahahaha! Evo me opet, ja sam veliki i famozni FM Bog!! Šta, si me zaboravio?? Mislio, da je kraj?? Zar ti zaista misliš, da si me savladao? Moju moč si video več na jesen! Odlučio sam, da te malo pustim, da igraš, imao si dobre igre, i rezultate! Ali sad mi je dosadno, znaš, pa moram malo, da vučem neke poteze!! Nemoj se žaliti, evo Juve je igrao samo 1-1 protiv Catanie! Imaš još šanse, ali ja ču se ti svako toliko... javiti, da čujem, kako ti... ide!! Haha, razumeš ??? Po mom mišljenju, onaj topic je prepun, pa sam mislio, da napunimo još malo Pucanj u živac, da se malo stvari zbalansiraju. Kako to misliš, da sam zaj***o Flaminija da je u suparničkom 16-ercu zaradio žuti zbog igranja rukom?

 

 

http://i.imgur.com/gPxJEwA.jpg

 

Sad naravno opet ja, ha?? Ccc. Staviš Boatenga, prvi meč nakon druge 3-mesečne povrede, sa samo 94% kondicijom u tim i očekuješ pobedu na pladnju? Evo, dozvolio sam ti bar da izjednačiš na 2:2. Imaš revanš u Parmi, da se dokažeš, mister! El Sharawwy out 3 nedelje? Its your tactics...

 

 

Idemo... dalje?

 

 

EDIT:

 

http://i.imgur.com/D7IVnua.jpg

 

Ok, u predhodne dve utakmice si se bunio, da gubiš dobrom igrom. Sad sam ti dokazao, da možeš izgubiti i sa slabom igrom. Tri uzastopna poraza. Idem sad još malo u Torino pogledati, kako... jim... hahaha. ide... hahaha.

 

 

EDIT #2

 

http://i.imgur.com/NRsaIRZ.jpg

 

(otvori pivo i legne) Ahh, kako volim, taj serijal. Ima previše ljudi na tom planetu pa imam poseban zadatak, da probam nešto uraditi u tom pogledu, a FM igra na hiljadu ljudi. Stres, infarkt, srčna kap... Imamo sve, samo kažite, šta želite. Ah, da, zaboravio sam reči, ako to nije razvidno iz SS-a, da je Milan ispao iz talijanskog kupa pošto je primio gol u 90. minutu, a 30 sekundi pre toga Flamini je dobio knock. Ali gledajte, za ovo poslednje nisam ja kriv!! Ima nas puno, i menjamo se. Ja sad završavam jutranju smenu, pa me očito neko prehiteo. Evo, moj kolega sad uči gradivo za Roma-Milan, sledeči meč na Olimpicu.

 

FM Bog na poziciji 2: Tako je kolega, upravo se javljam iz Olimpica. Imamo još jednog veoma veoma besnog igrača, još malo, samo je pitanje vremena, koliko če se još igrati ovaj save. Smanjio sam malo naš utecaj, ali je izgubio i protiv Rome 1:2. Bonera, sa Mexesom još pre mesec dana, junak najbolje obrane Serie A, dobio je ocenu 3.6. Naš igrač se na sve pretege trudi izači ne samo iz FM-a nego i iz ovog topica, ali neče to tako lako!

Edited by Sir Aleš
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dakle odmah me puknulo i to baš jako.. ispadoh odmah iz Evrope.. prva utakmica kao i pripreme sve ok.. nadigram rivala (Ludogorec).. u drugoj utakmici.. povredi se Mitrović na nekoliko nedelja.. moji naprave penal, daju auto gol.. i ja izgubim sa 2:3.. pukao sam totalno.. ali biće bolje valjda..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Može li mi neko dati savjet kako da se riješim igrača iz ekipe , pokušao sam na sve moguće načine , nudio ga klubovima besplatno niko ga neće , stavim ga na transfer listu stavim da mi nije potreban u ekipi prebacim ga u rezervnu ekipu međutim sve što dobijem od ponuda su ponude za posudbu koje meni ne odgovaraju jer žele da plate samo 10 % njegovih primanja a on ima prevelika i baš iz tog razloga ga se želim riješiti. Da ga otpustim mi ne odgovara jer moram platiti prevelik iznos onda

Link to comment
Share on other sites

Taman kada misliš da si se rješio svih guzikanja igre i svih mogućih sranja koje ona donosi ide idući scenarij:

 

U utakmicu protiv diretnog konkurenta uđem totalno,i povedem već u prvim minutama, da bi u 14,15. odma se ozljedili i Destro i Burdiso,koji su mi najbolji igrači, vratim De Rossia na stopera i uvedem Lopeza koji nije ni pola Destra..Uredu,idemo se boriti i dalje...

 

1-1,ubacivanje naravno,Balzaretti gleda,on je najgori igrač po meni FMa ovog,kompletna budala.. 1-1,njihov napadač neometan između moje obrane gdje fali Burdiso i Belluschi..

Ajde dobro,ni 1-1 nije loše,ali onda ide način kako sam primio drugi gol.. Bezveze napucava Consigli loptu,ona taman dođe do njihovog napadača,a on zabija.. Jednostavno..

Link to comment
Share on other sites

Treba SI jos dosta toga popravit oko ME ...Igraci se u nekim situacijama ponasaju ko da su igraci iz Trece Moldavijske lige, a krenje me neke dosta živciraju te golmani koji se bacaju na loptu koja ide u gol-aut i onda komentar dole bude tipa "magnificent save" i takva sranja..

Link to comment
Share on other sites

Mislim da cu ovo reci po jedno 10-15. put. Nije match engine kriv, nego je kriv 3D, on vas vara. Vi mislite da lopta ide u gol aut, jer tako misli 3D, ali u match engine-u lopta mozda ide u gol pa ju je golman izvadio. Match engine nikada nije bio problem, on je jako dobar. Kriv je 3D jer nam pogresno prezentira neke stvari pa donosimo pogresne odluke da ispravimo ono sto u stvari nije pokvareno. Do prvog patcha 3D je bio najgori ikada, rijetko sta je tacno prezentovao, s toga nisi mogao da napravis taktiku kako si ti htio, tj. da tvoji igraci igraju kako ti zelis.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |