Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide? (13)


Debeli Ronaldo

Recommended Posts

Vanjo :P nadam se da ti je ovo trebalo:

http://www.dodaj.rs/f/1z/100/1bNE3K8n/emerson-stats-overview.png

 

A sada malo o meni taktičkom magu. :D

http://www.dodaj.rs/f/2Z/f4/2r3ldJrO/euro-cup-overview-profil.png

Dakle verujem da možemo do finala s obzirom da nismo imali poveće probleme da izbacimo u 1/4 finala prošlogodišnjeg pobednika. Svaki meč je spreman posebno imali smo muke da sklopimo kockice u Europi što je rezultiralo ispadanjem iz LŠ ali znate sve se vraća sve se plaća. :D

Ostatak kasnije... :)

Edited by Sale92
Link to comment
Share on other sites

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-05at100256.jpg

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-05at101054.jpg

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-05at101031.jpg

 

Stvarno tko sam ja da se bunim? :D

Slaven i Osijek će puno reći o mojoj momčadi. Svjestan sam da je ekipa mlada pa sam dovođenjem Grafa, Pranjića i Celiščaka pokušao smanjiti oscilacije. Realnost je još uvijek borba za ostanak, velika želja sredina tablice i 6. mjesto, a priželjkujem napad na 4. mjesto i borbu za Europu.

Link to comment
Share on other sites

Dino i ja odigrali prvi Versus :) Jedno sat i više vremena odlične zabave i dobrih utakmica. Na kraju su kartoni,ozljede a i suci pokojom odlukom presudili u moju korist ovaj put :)

 

Sve tekme su bile vise manje izjdnacene. Ako je Dino spremio sejv on ce staviti statse utakmice odigrane 5-5 . Jedna je od boljih s dosta preokreta. Zadnja je bila više manje rutinska. Doma,ozljedio mu se Kompany i Toure ako se nevaram,a i kartoni ga mučili i eto. Slatka pobjeda za kraj.

 

BTW tražimo ekipu da s nama igra ligu. Bar 4 da nas se skupi ako ne i više. Pa nam se javite na PM :)

http://www.images.fm-balkan.com/images/272Versus_Cup_Overview_St.png

 

http://www.images.fm-balkan.com/images/375Versus_Cup_Stats_Playe.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dupla kruna odbranjena poprilično lagano. S tim da sam poprilično prso zbog čelnika lige koji su sebi dozvolili da zbog EURO mečeva imam pri kraju lige na svaka 2 dana mečeve i to 2 dana pre i posle finala kupa, kao i 2 dana pre i posle finala LE. Bilo je dosta i problema sa energijom i povredama ali smo već obezbedili ne nadoknadivo. Voša i Zvezda ponovo blago rečeno razočarenja:

http://www.dodaj.rs/f/2x/7F/4iVqzygD/serbian-superleague-over.jpg

 

Igrač Lige: Lazar Markovićm

Mladi Igrač Lige: Nikola Ninković

Menadžer Godine FA: moja malenkost

 

 


 

 

Veliki uspeh, ali zaista zasluženo:

http://www.dodaj.rs/f/1j/uY/10we9Diw/fk-partizan-beograd-fixt.jpg

Finale otvara Tomić iz slobodnjaka za 1-0, Gylfi na isti način vraća, potom iz igre i okreće ali Neca se pita donosi nam izjednačenje iz igre za 2-2 i produžetke u kojima nije bilo promena, dok smo bili mirnije noge u penal seriji...

Većina će da se začudi dugo sam tražio idealno rešenje za Europu i taktiku to je uslovilo da ispadne iz LŠ kao treći u grupi što je možda i dobro ispalo. Krenuo sam logično od nešto zatvorenijeg fudbala da bi završio sa overloadom ili atakingom, krenuo sam od zatvorene formacije ,a završio sa najotvorenijom. Spremao sam mečeve posebno i što je najvažnije mislim da imam pravu formulu. Naredni cilj se zna to je LŠ! A za to sam uveren trebaju još samo par dobrih pojačanja...

 

 


 

 

http://www.dodaj.rs/f/1W/AL/Mfjttwk/matteo-herzog-overview-p.jpg

Švajcarac - crnogorskog porekla zato je i došao ponikao u Bazelu i ima jako jako dobre ocene za štopera biće uzdanica našeg tima sigurno...

 

 


 

 

http://www.dodaj.rs/f/1f/3T/2QX2iur0/partizan-transfers-histo.jpg

 

Bilo je zaista mnogo odlazećih transfera ipak slikao sam vam one najbitnije...

Ipak da pomenem dolaske prvo to je Adryan supertalentovani Brazilac koga sam vam već rekao da sam doveo samo što još nisam završio sezonu pa je ostao na slici. Drugi je gore pomenuti Herzog sjajni regen. Treći i poslednji je Salas meksikanac koji je doveden kao neko na kome sam video šansu da zaradim najiskrenije jako je talentovan i mlad teško da će dobiti šansu u mom timu isper Aleksandra Velikog...

Odlasci: Prvi je otišao Ivanov jer se bahatio i tražio ugovor sa prevelikim zahtevima i morao sam ga prodati zbog isteka istog. To je bilo u Janoaru. Dok je posle LE pala poprilična rasporodaja tima tačnije onih nepotrebnih to iz razloga jer smo imalo 10M za tranfere i 10 000 po nedelji za Wage čime sam bio totalno frustriran Wageom naravno. Otišli su Stojković (dostigao maximum, ima godina i poslednja šansa za prodaju je ovo bila)., Medo (prodat za fenomenalnih 7M to se ne odbija za igrača koji je na maximumu i becaup je Markoviću Saletu još i stranac), Tomić (dostigao maximum, ulazi u godine, lepa cena), imam bolje zbore), Pauljević (becaup je, slab je za mene sada, lepa cena, nepotreban). Ima još dosta odlazaka ali su ovo najbitniji.

 

Dalje posle pordaje u ugupnoj vrednosti od 26+M znači imali smo ukupno oko 37.8M za transfere, otišao sam da vidim svoj Wage i još više se isfrustrirao imam svega 14 750 za MAXimalnu nedeljnu platu (?) i to naravno kada mi je budžet na minimumu strašno baš sam besan ali nema veze, Većinu igrača sam prodao ne bi li se upravo Wage povećao i stekao uslove da dovedem kvalitetnije Balkance. U planu su bili S.Savić, Ljajić, Obradović, Tošić, Delac (na prvom mestu) ali naravno poludeo sam jer nisam imao za P od plate.

No ipak u planu su talentovani štoper Vojvodine iz njihove škole predstaviću ga drugom prilikom, 2 igrača splitskog Hajduka regeni to je za budućnost i Bakić crnogorac.

Od zvučnijih imena morao sam da se okrenem strancima to je jedan italijanski golman na radaru uz praćenje mnoštva njih, zatim Bertrandnajbolji mladi igrač Južne Amerike igrač Vasca i igrač kojim sam očaran od kako sam ga video u 13ci ali tek sada su se stvorili uslovi za dovodjenje verovatno će biti puno para izdvojeno za nejge 15+M ali ne žalim zaista je vrhunski, zatim je na radaru Jadson takodje brazilac zadnji vezni ali ne onaj Šahtijorov nego znatno mladji prezimenjak iz Botafoga sve su činjenice da će previše da traže pa je moguć i dolazak Cassmira ali videćemo otom potom...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Lagano ulazim u drugu sezonu sa Interom. Prva sezona završila je u najmanju ruku iznenađujuće. Ne samo zbog mog plasmana jer je sam početak sezone dao nagovjestiti da mogu ići visoko, već zato što sam potpuno iznenađen koje su ekipe došle iza mene, a pogotovo koje su ekipe došle ispred mene. Pa krenimo...

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-08at084145.jpg

 

Naravno, Dinamo je nakon lošijeg starta krenuo kako oni to znaju, pogotovo nakon ispadanja iz Europe kada su se mogli koncentrirati samo na domaće pašnjake.

2 kola prije kraja gubim od Hajduka, a Zagreb tuče Dinama i tu gubim utrku za Europu, pa čak i za 4. mjesto jer me tu i Zadar prestigao.

Zadar i Zagreb su me definitivno iznenadili u pozitivnom smislu, ali zato Rijeka, Slaven, Hajduk i Split su definitivno negativna iznenađenja.

Procijenio sam da nemam dovoljno širok kadar da guram i kup i ligu pa sam jednostavno u kupu dao priliku igračima koji nisu igrali u ligi, a nekima su dvije kup(pobijeda protiv nekog niželigaša i poraz od Istre) utakmice bile jedine u sezoni.

 

U novu sezonu ulazim samo sa jednim pojačanjem, ali ono što je bitnije je da se kadar nije mijenjao i da je potpisan novi ugovor sa kapetanom Šarićem koji je izrazio želju za napuštanjem kluba. Jedini problem sada mi je Oršić kojemu ugovor ističe na kraju sezone i trenutno nije zainteresiran za produljenje.

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-08at084229.jpg

 

Taktika je ostala nepromijenjena.

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-08at084401.jpg

 

Mlada momčad koju predvodi iskusni Milardović. Jedan Budimir nema mjesta u toj ekipi, Celiščak također. Mislim da sam se ove sezone možda spreman na iskorak.

Santini i Graf su dobili inozemne ponude koje je klub prihvatio, ali oni su se ipak odlučili ostati u Zaprešiću.

Ponuđen mi je novi ugovor kojim bi postao najplačeniji u klubu, zahvalio sam se i zatražio 5 puta manju plaću.

Također, slijedeće sezone igramo na novom stadionu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

krenuo sam sa Dortmundom,bit će teško zbog malog transfer buđeta ali mi se sviđa jer imaju vrlo mladu i dobru momčad.Razmišljam o kupovini napadača i golmana ništa drugo mi ne treba ali opet mali buđet je veliki porblem samo 3M za kupovinu imam stoga ćemo prodat neke igrače Blaszczykowski,Kehl,Kirch i Owomoyela idu...a od napadača pucam na visoko pa bi probao dovest Doumbiu,Emenikea,Rodriga ili Benizu ,a od golmana Musleru,Zielera,Lena i Kovala pa ako ima tko kakav prijedlog za dobrog dobrog a jeftinog golmana i napadača neki mi prijedloži tu...2 prijateljske odigrane jednu 2-2,druga 4-1 u moju korist a za dalje ćemo vidjet...

Link to comment
Share on other sites

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-08at161256.jpg

 

Trebalo mi je nešto više od godinu dana, remi i 2 poraza da mi se ovako sve lijepo poklopi protiv Dinama. Fantastični Križman je trenutno jedini naš strijelac. Skupio/li je/smo 5 komada.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Do sad sam započeo sa Liverpoolom i Dinamom više puta, po jednom sa bar 20-30 klubova iz cijele Europe i nikako nisam mogao odigrati ni polusezonu. Onda sam se sjetio Intera koji ima mladu ekipu bez ikakvog rezultatskog imperativa. Milina. :D

Evo i TI.

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-08at163107.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/a5PCM.jpg

Evo ka osto vidite Spartak sam prosao , ali me je metalist sacekao i pobedio , ali mislim da je i ovo ogroman uspeh jer posle onakvih utakmica igraci su bili iscrpljeni , uspeo sam da odrzim prvu poziciju u JSL i osvojio pehar , takodje sam u finalu kupa pobedio doji srem 3-1 u produzecima , gde su oni vodili 1-0 do 80 minuta i ona mocni Lazar Markovic satresao je mrezu i produzio borbu za pehar i na kraju ubedljiva pobeda i osvojena dupla kruna, zanimljivo je to da je Komsinica na Dalekom 13 mestu i da nista nije ostvarila. u JSL mi je skor 18/8/4 , pokusacu sledece sezone da bude bez ijednog poraza u ligi i da dovedem adekvatna pojacanja posto sma u ligi sampiona uzeo dobre parice. To je to sada idu pripreme za sledecu sezonu i sledeci put vas obaverstavam na polusezoni , Ukoliko nekog nesto zanima neka pusti ovde.

 

 

Molim vas da mi neko kaze kako da popravim ovo da mi pise na primer Kup Srbija 1/4 final , ili Kup Srbije Final ili Euro league ..... ako neko zna neka mi pusti PM ili ovde , Hvala Unapred :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |