Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Bitka Za Stare Dane


Messi™
 Share

Koga će preuzeti mladi Šegec?  

4 members have voted

  1. 1. Koga će preuzeti mladi Šegec?

    • West Ham
      2
    • Chelsea
      1
    • Tottenham
      1
    • Fulham
      0
    • Arsenal
      0


Recommended Posts

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/BBC_Sport01.jpg

 

 

 

ŠEGEC:Ostvario sam svoj san, trener sam ARSENALA

 

 

ARSENAL FC napustio je svog starog trenera koji je na klupi Arsenala od 1996,dakle 16 godina provedenih u Londonu i posljednjih 8 godina bez osvojenog trofeja. Međutim,Topničkoj upravi nije trebalo dugo da pronađu novog "Topnika". Mladi Hrvoje Šegec nakon burnog životnog razdoblja došao je na Emirates kako bih osvojio neki trofej u ovoj sezoni. Mladi Šegec najavio je več pojačanja koja želi vidjeti u svojoj ekipi tijekom iduče sezone. Imena se još neće spominjati,ali riječ je o velikim zvijezdama koja će braniti boje ovog kluba. Na početku da napomenem da igram na nekom updateu koji je odrađen do 1.9.2012. Naravno to uključuje i transfere Robina Van Persieja i Alexa Songa u Man.Utd odnosno Barcelonu. Hoče li Arsenal bez RvP-a i Songa uspjeti napraviti neki veči rezultat, to je pitanje mnogih medija u engleskoj,a saznati čemo sve na kraju sezone. Na transfer listi našli su se mnogi Arsenalovi igrači koji se nisu nametnuli novom treneru Šegecu na prvoj prozivci i na prvom treningu. To su Arshavin,Chamakh,Sagna i mnogi mladi igrači.

 


 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/sky-sports-news-logo-1-1.png

 

 

 

Subotić,Ayew,Tyton i Vrsaljko nova pojačanja Arsenala

 

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/35013755.pnghttp://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/24004437.pnghttp://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/34010721.pnghttp://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/tytonn.jpg

 

 

 

 

 

Sigurno se pitate zašto ovakva pojačanja?. Ova pojačanja dovedena su kako bih u narednim sezonama uspjeli napraviti neke dobre i velike rezultate sa ovim mladim igračima koji će na kraju njihove karijere zapamtiti dane provedene u Londonu te se sjetiti kakve su trenutke proveli ovdje. Subotić je doveden u zamjenu za Koscielny-a koji mi je na pripremama bio jako nesiguran,pa je tako Srpski branič za sada jedan od najboljih mladih igrača na svijetu. Na pripremama mi se pri kraju Subotić jako dobro uklopio u tandemu stoperskom sa Vermaelenom. Na lijevom boku sam poslao Gibbsa,dok je na desnom Vrsaljko. Jordan Ayew doveden je kao igrač koji može zabiti gol,vratiti se po loptu,puno kretati i cilj mi je napraviti ga najboljim napadačem svijeta kroz par sezona. Posljednje pojačanje ove sezone je Poljski vratar Tyton. Oduševio me je na Euru 2012,a sjajnim partijama u FM-svijetu kada sam igrao Euro sa Poljskom te mi je bio cilj dovesti ga u Arsenal. Zanimljivo je to da u Arsenalu imamo 3 vratara i to sva 3 iz Poljske(Tyton,Szczesny i Fabianski.

 


 

 

 

PRIPREME

 

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/104551-2.png

 

 

Iako smo odigrali prijateljske utakmice sa malo "slabijim igračima" sve u svemu sam zadovoljan kako se to odvijalo u posljednjim utakmicama. Odigrali smo malo protiv slabijih i jačih ekipa,ali to je sve bilo zadovoljavajuće za moju ekipu. Probao sam neke nove taktike,pozicije i slično. Rotirao sam igrače,i nakon što sam odabrao taktiku ostavio sam mladog Gervinha bez pozicije u prvom planu. Gervinha nisam stavljao na Transfer listu jer sam mislio da cu dobro funkcionirati,ali sve u svemu bit če na klupi i tako če s vremenom ulaziti kada bude potrebno,nadam se da ćemo dobro uči u prvenstvo,ali poslije prve utakmice imamo utakmicu Lige Prvaka koju moramo priječi ukoliko želimo u Ligu Prvaka. Protivnika još neznamo,ali saznat ćemo sutr ana ždrijebu.

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/ScreenShot001-20.jpg

 

 


  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Wenger se vraća,Šegec u Bosni

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/wenger-arsene.jpg

 

 

Arsenal FC još jednom je ostao bez trenera,nakon polusezone i lošeg 11.mjesta u Premiershipu dosada bivši trener Šegec ostao je bez posla u Londonskom velikanu. Nije mu ponovno trebalo da se primi novog trenerskog posla.Naime Safetu Sušiću uručen je otkaz,nakon loših predstava u dosadašnjim kvalifikacijama, te je na mjesto trenera reprezentacije Bosne i Hercegovine,stigao mladi(netalentirani) nogometni trener Hrvoje Šegec,koji je odigrao polusezonu u Londonskom Arsenalu,ali to mu je bilo ipak premalo. Nakon odličnih uvodnih utakmica u Ligi Prvaka u Premierhipu,uslijedio je pad igrača u Londonu, te tako uslijedio niz od 11 utakmica bez boda,što je pomalo razočaravajuče. Wenger koji je vodio ovu momčad dugi niz godina,ponovno se vratio na klupu Arsenala,a Šegec najavio kako će pokušati odvesti BiH u Brazil na sljedeče veliko Svjetsko prvenstvo. Ovo je za mene jako razočravajuče jer sam mislio,akko ću u Londonu napraviti svoj veliki životni san.Nakon što mi se ispunio, htio sam da tamo i umrem,međutim to se neće dogoditi uprava nije bila zadovoljna mojim radom,kao ni ja sam ali uvijek ima mjesta za napredak.Ja sam tek mladi,početni trener i uvijek ima mjesta za napredovanje te obečajem kako ću jednoga dana postati trener velikih nogometnih divova poput Reala,Barcelone,Man.Utd ili nekog drugo velikog kluba. Ovo je za mene veliki izazov voditi neku reprezentaciju,pogotovo ovu slabijeg rangiranja na fifinoj ljestvici,a cilj je plasman na Svjetsko Prvenstvo 2014 u Brazilu.

Edited by pepsi10
Link to comment
Share on other sites

ŠEGEC ODVEO RED BULL SALZBURG U LIGU PRVAKA!!

 

 

 

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/rbs.jpg

 

 

 

Nakon što je preuzeo Red Bull Salzburg,klub iz Austrije koji ima osvojena 4 naslova prvaka,te nije jedan od onih najtrofejnijih klubova u Austrijskog ligi. Cilj je bio 3 pretkolo Lige Prvaka,s kojim kadrom momčadi je to možemo reći i maksimum. Klub je osnovan 13. rujna 1933. pod imenom SV Austria Salzburg. 1978. mjenja se ime u SV Casino Salzburg, potom 1997. u SV Wüstenrot Salzburg. Dana 6. travnja 2005. kupila ih je kompanija Red Bull nakon čega ime mjenjaju u Red Bull Salzburg. Tek je 90-ih godina 20. stoljeća klub postizao velike rezultate osvojivši 3 naslova prvaka Austrije, te izgubivši 1994. u finalu Kupa UEFA od milanskog Intera. U klubu su nekad nastupali veliki igrači kao Oliver Bierhoff, Thomas Häßler i Toni Polster. Po dolasku u klub, Red Bull je obznanio da će u njemu doći do ogromnih promjena. Pa su tako promijenili ime kluba samo radi vlastite promidžbe, promjenjena je cijela uprava i menadžment kluba, te su se novi vlasnici kluba izjasnili da je Red Bull Salzburg novi klub, osnovan po njihovom dolasku, bez povijesti. To je diglo pobunu kod navijača koji nisu htjeli u zaborav baciti veliku 72-godišnju povijest kluba. Inače, ta bogata tvrtka u svom vlasništvu ima i nogometni klub iz New Yorka čiju su povijest ipak priznali, unatoč promjeni imena. Tradicionalna ljubičasta boja kluba isto je zaboravljena. Tek rezervni dresovni posjeduju nešto ljubičaste, dok je ona iz grba u potpunosti maknuta. Takvo nešto diglo je veliku pobunu, ne samo kod navijača Austrije Salzburg, nego i kod onih inozemnih koji su se protivili prvotno velikoj komercijalizaciji sporta. 5 je mjeseci trajalo protestiranje navijača, no, 15. rujna 2005. svi su odustali. Nije došlo ni do kakvog dogovora sa novom upravom i ona je nastavila po svom planu. Od tada postoje dvije navijačke grupe oko kluba. Crveno-bijeli koji podupiru novi klub i ljubičasto-bijeli koji se tome protive. U veljači 2006. oni koji su bili protiv Red Bulla uspiješno su registrirali klub SV Austria Salzburg zajedno sa starim grbom i spojili ga sa Salzburg Police Sports Clubom koji je igrao u 1. Salzburg Landligi, tj. 4. austrijskoj ligi. Što se tiče Red Bull Salzburga nova je uprava dovela klub do 2. mjesta u prvenstvu sezone 2005/06. 23. svibnja 2006. kao trener je dovedena bivša njemačka nogometna zvijezda Lothar Matthäus, a kao sportski direktor je došao jedan od najtrofejnijih trenera svijeta talijan Giovanni Trapattoni.


 

 

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

 

http://i1160.photobucket.com/albums/q485/barcafan19955/champions-league.jpg

 

 

 

Ovo je pravi izazov za mene,kad smo krenuli u kvalifikacije zadao sam cilj da je maksimalno 3.pretkolo, a kada su završila sva pretkola u Ligi Prvaka, i kada se ime našeg kluba pojavilo na papiriču za izvlačenje grupa,rekao sam si ovo je san,probudite me. Ne,to nije bio san, to se stvarno dogodilo,uspio sam od male momčadi napraviti veliku,koja će igrati u najelitnijem nogometnom natjecanju s najvećim bogovskim klubovima. Svoju Europsku avanturu započeli smo protiv Dudelange-a,kojeg smo u prvoj utakmici ispraišili sa velikih 5:0 kod kuće. U uzvratu su igrali oni na koje baš i nisam računao,pa smo svejedno slavili sa 2:3,uz veliki preokret mojih nogometaša. U ždrijebu za treće pretkolo dodijeljen nam je jaki HJK Helsinki koji nas je kod kuće porazio sa 1:2,i tada smo se bojali da ćemo završiti svoju europsku avanturu u Ligi Prvaka. U uzvratu u Finskoj,utakmica je definitivno bila na našoj strani,igralo se večim dijelom na polovici domaćina,što je rezultiralo istim rezultatom na semaforu kao i u prvoj utakmici,ali ovoga puta za nas. Kako je bio isti rezultat,tako smo otišli u produžetke,gdje su moji dečki pokazali zube,i sjajno zabili gol za 1:3,međutim domaćini su uspjeli smanjiti na samo 2:3,te smo tako prošli dalje zbog pogotka više u gostima. Nakon što su moji dečki proživljavali teške trenutke u borbi sa HJK Helsinkijem za Ligu Prvaka. Ovo će biti dodatan motiv,za igranje protiv najvećih,a rezultati uopće nisu važni u ovoj prvoj sezoni. U četvrtom pretkolu čekao nas je slabašni Ekranas,koji nije pokazao kvalitetu zbog koje se našao u ovom dijelu natjecanja. Ugostima smo rutinski slavili sa 1:4,i tako već počeli slaviti svoj ulazak među najveće. Uzvrat u Austriji bio je samo dokaz,da se pred svojim navijačima proslavi ovaj povijesni upsjeh ovoga kluba,klub se zahvalio Šegecu što ih je odveo među najbolje,i tako obečao da neće biti problema oko produženja ugovora sljedeće godine. Ovo je velika prilika da se dokažemo velikim momčadim,protiv kojih čemo igrat. Svaka čast igračima,ovo nije moje djelo samo,to je dijelo i mojih nogometaša koji su ostavili posljednje kapi krvi i znoja kako bi ušli u Ligu Prvaka,bravo dečki-rekao je Šegec.

Link to comment
Share on other sites

neče se završiti sigurno,ovo je karijera/story red bulla i ja sam to planirao tako od početka,ali nisam htio ništa govoriti.

Brate,varaš nas i lažeš,izigrao si povjerenje poštenog čovjeka,ne mene,nego Target mana koji ti je dopustio ovo. Postavi nam SS manager historya,tamo gdje se vidi koje si sve klubove vodio.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |