Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Od Lakrdije Do Sna. I Nazad?


franja
 Share

Recommended Posts

Da da, i meni je ovo prvi story, pa nemojte ni meni zamjerit ako bude lose. A nadam se da neće :)

 

 

http://i.imgur.com/KBfw6.jpg

 

 

 

Šibenik, utakmica mlađeg kadetskog prvenstva između Šibenika i Jadrana. Šibenčani na poluvremenu vode 1-0.

 

- Momci ne možemo ovako igrati. Gledamo kako oni igraju. Ništa ne radite na terenu. Radiću jeli ti možeš igrat, vadit ću te vanka ako ne možeš?!

- Mogu treneru..

- Pa onda prihvati jednu loptu i opali. Gol nećes zabit ako ne pucaš. Juriću ti si kapetan, traži balun i pucaj iz daljine, obrana im ne izlazi u blok nego se povlači. Izađite vani i pobjedite..

 

Izvukli smo nekako 2-2. A ako ćemo realno gledat, u klubu nisu ništa više ni očekivali. Situacija je teška, kao i u cijeloj Hrvatskoj. Seniori se bore za ostanak u 4. ligi, juniori trenutno zadnji, kadeti pri vrhu, ali uvijek fali pokoji dragulj za napad na titulu. Od mlađih uzrasta jedino moji mlađi kadeti igraju nekakvo prvenstvo. Ne blistamo. Financijska situacija je još teža.

 

Na povratku su mi u klupskim prostorijama čestitali na osvojenom bodu. Zakazao sam trening za sutra u 17.00 i krenio kući.

Nakon tuširanja otvaram mail. Nekoliko poruka od prijatelja za koje sam odlučio da trenutno nisu važne. Pregledavam portale po internetu. Svi pricaju o lakrdiji od HNL-a a ja nemam pojma o čemu pišu. Sve što želim je pregledati vijesti i spavati. Nakon par klikova mišem ulazim u jedan članak.

 

 

http://i.imgur.com/9uuUm.jpg

 

 

'' UTAKMICA ISTRE 1961 I RIJEKE PREKINUTA ZBOG ČETIRI BAKLJE ! ''

Da neki Englez to čita prvo bi se zapitao kako je uopće moguće danas unijeti baklje na stadion. Ali ja nisam iznenađen. Čak ni zbog ''samo'' četiri baklje. Pa to je naša svakodnevnica.

Ulazim u rezultate današnjeg kola Prve HNL. A rezultati očekivani. DINAMO 4-0 KARLOVAC ; ISTRA-RIJEKA PREKINUTO; SLAVEN BELUPO 1-1 HAJDUK ; ZADAR 1-0 SPLIT...

Ništa novo. Dinamo uvjerljiv, Hajduk loš.

Na dnu stranice natpisi '' SPLIT NAKON PORAZA OSTAO BEZ TRENERA-mogući nasljednik široj nogometnoj javnosti nepoznati Toni Franić. ''

 

Ne mogu vjerovati, to je moje ime!! Ali, nitko me nije kontaktirao, a kako uopće znaju za mene - mislim u sebi - Možda je greška.

No na Splitovoj službenoj stranici iste informacije. Ali zašto ja o tome ne znam ništa ?!

 

...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |