Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Cyprus Patch By Fmbalkan Research Team


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://www.mega-flags.com/images/Flag_Cyprus.jpg

 

Uvodna reč:

Naslov teme namerno glasi "Cyprus Patch..." jer ovo nije samo obična aktivirana, malo tek nadograđena liga ili sl. Koliko je ovaj dodatak detaljno rađen govori i činjenica da broji čak skoro 1.400 promena u bazi... u nastavku ovog posta više.

:)

 

Laiki Bank League:

Prva liga Kipra nosi baš ovaj naziv. Nažalost nisam je mogao odraditi skroz realno jer editor jednostavno ne dozvoljava sve. U stvarnosti se igra po dvokružnom bod sistemu, dakle 26 utakmice, a kasnije se deli liga na tri grupe od po četiri ekipe (liga broji 14 klubova, ali posle ligaškog dela dve najslabije plasirane ispadaju) nakon kojih se dobija i zadnja ekipa koja ispada, te zna se i u kom evro takmičenju će koja ekipa igrati. Ja sam na FM bio prinuđen da to malo izmenim. Posle završetka 26. kola najbolja četiri idu u plej-of gde igraju po dvokružnom bod sistemu, dok ekipe od 5 do 14 mesta igraju po jednokružnom bod sistemu (zadnje tri ispadaju). Ovako sam bar nekako približio realnosti što je više moguće.

 

Cypriot Second Division:

Ni ovde baš editor ne dozvoljava sve te sam i ovde morao nešto malo da korigujem, ali ipak je daleko bliže stvarnosti od Laiki Bank Lige. Posle osnovnih 26 kola igra se plej-of za promociju gde učestvuju četiri najbolje ekipe, a tri će izboriti plasman u viši nivo takmičenja. Jedino se umesto po dvokružnom sistemu igra jednokružno. Tri najslabije plasirane ekipe ispadaju. Postoji i treća liga, Cypriot Third Division, ali ona nije aktivna.

 

Coca Cola Cup i Super Cup

Coca Cola Cup je njihov nacionalni kup. Odrađen je po terminima u stvarnosti za prošlu sezonu i igra se na sledeći način. Učestvuju samo ekipe iz prve dve lige (28). Od prvog kola startuju 24 ekipe. Igra se jedna utakmica. Pobednicima tih 12 mečeva pridružiće se četiri ekipe koji nisu igrale u prvom kolu. U nastavku sve do finala se igra dvomeč. Računa se gol u gostima, te ima i produžetaka, a ima i penala. Kasnije nastupa četvrtina finala, ili osam najboljih, pa zatim i polu finale gde ima mesta samo za četiri ekipe. Pobednici te dve polu finalne utakmice sastaće se u finalu na neutralnom terenu. Super Kup se igra pre starta 1. kola Kiparskog šampionata. Igraju ga pobednik nacionalne lige i pobednik nacionalnog kupa na neutralnom terenu.

 

Ostalo:

Ove lige nisu ništa i sledile su samo kao uvod u ono pravo. Dodati su zadnji pobednici (ako klub nije ugašen) u Laiki Bank Ligi, Kiparskoj drugoj ligi, te Coca Cola Kupu i Super Kupu što defaultu to nije bilo urađeno u editoru od strane njihovog researchera. Apoelu i Aelu sam stavio SD (foreground), Omoniji (background), a Anortozisu (underwriter). Čisto da ne bih petljao sa posetama za koje mislim da su dobre, ali finansije su bile ok samo ovi klubovi dosta više ulažu pa sam im stavio ovo. Dodati su i klupski mediji za sve Kiparske prvoligaše, te neke drugoligaše + ostali Kiparski mediji iz njihove zemlje. Dodate su nagrade u svim takmičenjima osim u Super Kupu, dodata je i liga do 19 godina, a ovaj dodatak približava vam Kiparski fudbal i ceo peč čini jako igrivim i zanimljivim.

 

Moguća je verzija 2. Ako primetite neke greške molim vas da prijavite u ovoj temi. Hvala !

:)

 

SCREANSHOTS:

http://www.dodaj.rs/f/2u/vz/4uRo2BWG/ae-kition-squad-players.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1O/gR/3kJCGnag/ae-limassol-squad-player.pnghttp://www.dodaj.rs/f/T/RV/43rH2drd/anorthosi-overview-profi.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1j/We/4g4uPDHa/apoel-boardroom-finances.pnghttp://www.dodaj.rs/f/g/D2/3qLlih85/cypriot-second-division-.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2m/SF/2Qyb3Q6c/cyprus-coca-cola-cup-his.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1o/27/4iCtRa4K/game-untitled-game-add-n.pnghttp://www.dodaj.rs/f/f/lk/4hSKZJH/game-untitled-game-game-.pnghttp://www.dodaj.rs/f/S/pw/1PPsriXz/laiki-bank-league-awards.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3G/YM/1lFN0j4U/laiki-bank-league-histor.pnghttp://www.dodaj.rs/f/C/u1/397tSiz2/laiki-bank-league-histor.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1m/8o/12y6kKql/laiki-bank-league-histor.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3S/Kn/4Q8olqFb/laiki-bank-league-histor.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3S/Kn/4Q8olqFb/laiki-bank-league-histor.pnghttp://www.dodaj.rs/f/17/5g/2ggBBizo/laiki-bank-league-overvi.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3a/m9/NuWsbq6/marcos-evangelista-de-mo.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1r/10N/1KSqtdEv/marcos-evangelista-de-mo.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2X/13L/1GlH6raC/marcos-evangelista-de-mo.pnghttp://www.dodaj.rs/f/3p/VA/wMfSJPI/the-cyprus-football-asso.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2u/hO/4el4M2Jd/world-media.png

 

DOWNLOAD:

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |