Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Jugoslavenska Sfrj Liga By Damba


Almighty
 Share

Recommended Posts

Predstavljam vam napravljenu Jugoslaviju kao državu. U njoj sam napravio 4 igrive lige kup i super kup. Također su preseljeni svi ljudi (igraci, treneri, menađeri itd.) uglavnom svi iz 6 ex-yu drzava u jugoslaviju. Svi koji su imali second nationality iz ex-yu drzava također sam obrisao ali sam ostavio ostali igrive drzave pod second nationality npr. njemacka, italija i itd. Napravljene su neke nove nagrade. Znaci za jugoslavenskog igraca godine kojeg bira FA te menađera i najboljeg mladog igraca. Uz Jugoslaviju dodao sam i Europsko Prvenstvo te postojece kvalifikacije koje su random određene. to znaci da se zdrijeb vodi u 12.2010 i da ga igra sama odredi dok pocnete igrat jer pocnete u 6.2011. također je 8 skupina po 6 momcadi u kvalifikacijama a sami euro ostaje kakav je. Svih 6 ex-yu drzava igra utakmice ali samo prijateljske te ih nema na fifinoj ljestvici reprezentacija jer sam maknuo fifa member. Isto tako kao euro napravio sam i Svjetsko Prvenstvo te postojece kvalifikacije ali sam potpuno mjenjao sistem. Jedino je isto ostalo da da iz europe ide 12 nacija na svjetsko ali ovisno o bodovima. tako da iz neke skupine za kvalifikacije idu po 2 reprezentacije kad je isto 8 skupina po 6 drzava. Kako i internacionalna tako sam morao da napravim UEFA kontinentalna natjecanja od kojih sam potpuno mjenjao sistem natjecanja ali bez seedera. Liga prvaka ima ovisno o nacijama kako su raspoređene od jednog do četiri predstavnika iz svake drzave. Nesto slicno sam izveo sa Europa Ligom. Uz sve to dodao sam i Kup Pobjednika Kupova i Intertoto Kup. dakako Kup Pobjednika Kupova igraju samo oni klubovi koji su osvojili nacionalne kupove u postojecim nacijama. Uglavnom to je to.

Da bi mogli postaviti jugoslaviju kao drzavu u igri morate u document C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data (da nebi bilo zabune ja imam WIN 7 tako da je kod XP vjerojatno drugacije) iz postojeceg file-a u win raru napraviti extract. U samoj igri kad odabirete Database (kod nekih je 12.0 kod neki 12.2 kod nekih 12.4) stavite kvacicu na editor data i kad krenete dalje odaberete te iste filove i krenete dalje. Uglavnom to je instal tih filova. jos jedna napomena OBAVEZNO povezite sve filove u igrici jer u prtivnom ce vam u kvalifikacijama za svjetsko i europsko prvenstvo igrati svih 6 ex-yu drzava. Tako ce i u kontinentalnim natjecanjima poput lige prvaka igrati u drugoj sezoni 5 klubova iz albanije po defaultu. U prvoj sezoni je sve ok ali u drugoj to je bug ukoliko ostavite ligu prvaka po postojecem sistemu.

Jos nesto: vjerojatno ce vam dugo ucitavat u igri DB. To je zato jer ima mnogo promjena u DB-u (ak se ne varam preko 36-37000) uglavnom zbog igraca.

 

Evo imate par screenshotova:

http://i.imgur.com/FKdu6.png

ovo je na pocetku kod odabira nacija

 

http://i.imgur.com/W1rxK.png

ovo je general information od jugoslavije

 

http://i.imgur.com/SSqMF.png

ovo je profil od jugoslavije

 

http://i.imgur.com/RkAmj.jpg

ovo je prva liga nakon prve sezone (moram napomenuti da je na slici prikazano da jedan klub ide u ligu prvaka, ja sam kasnije rijesio da idu 2 :D )

 

http://i.imgur.com/sSvil.png

ovo je druga sezona

 

http://i.imgur.com/arsMv.png

ovo je jedna od ljepsih situacija bila al sam ih morao odbiti zbog testa sa unemployed :angry:

 

http://i.imgur.com/VQh7E.png

ovo je dokaz kolko su jaki. i da pocnu ko zadnja repka na fifinom popisu drzava. tako da treba puno truda da dođu dovde.

http://i.imgur.com/zJTAw.png

samo 3 sezone :D

 

 

 

OVDJE VAM JE LINK DA SKINETE LIGE, ONE SU VAM SPAKIRANE U WINRARU: http://www.mediafire.com/?ifyceh92c80ph32

Ako imate kakva pitanja ostavite na postu, ja cu vam se probat javit u najkracem roku.

 

Ovdje su vam jos i dresovi: http://i.imgur.com/73Eqe.pnghttp://i.imgur.com/5Ekem.png zahvaljujuci mom prijatelju kifli6 hvala frende!!!!! :thumbup:

te grbovi: http://i.imgur.com/nFZlY.pnghttp://i.imgur.com/KInmn.png a to zahvaljujuci mom drugom prijatelju Peci. i tebi hvala frende!!!! :thumbup:

Edited by Damir Pongracic
  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

hvala frende. evo konacno rijeseno. :) a da znam za grb al ovaj mi je ljepsi nekako. neznam ako hocete zamjenite grbove. sve je na vama. ;)

Edited by Damir Pongracic
Link to comment
Share on other sites

ja mislim da se vidi na SS al ja sam radio na defaultu. znaci bez update-a. ali mislim da bi ti radilo jedino po updatovima ima mozda vise ili manje ljudi. eventualno oji klub dodan i tako. pa probaj provjeriti prvo u editoru ljude i klubove ako imas volje tako da ti nebi neki igraci igrali za ex-yu drzave B)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Imam samo jedno pitanje, u vezi Jugoslavenske nogometne lige.

Naime, kada pokrenem igricu, umjesto grba Jugoslavije (vodim reprezentaciju Jugoslavije), u gornjem lijevom kutku se nalazi kao neka mini mapa Europe, a kada igram protiv nekih reprezentacija, uopšte mi nema grba Jugoslavije, te to jako dosta loše izgleda.

E sada mi molim vas recite, kako da to ispravim ?

Unaprijed hvala !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Odlican fajl! Svaka cast !

Ja sam prosle godine napravio slican DB ,YuTopiu,na drugom forumu...ali sam imao problem sa mestima u Euro Kupovima (igrica je trazila broj mesta za klubove po nepostojecim ligama bivse Yu,koje sam ja preimenovao u Baskiju,vatican...nepostojece drzave...) sa ovim tvojim fajlovima sam resio taj problem! :D Ucitam tri tvoja fajla i samo dodam taj moj jedan,sa nacionalnim prvailima YU lige (moja ima 6 nivoa...5 i 6 imaju po 10 grupa sa po 20 timova)...samo kad ucitam te sve fajlove,u Ligu sampoiona meni idu Borac BL i Maribor...a kod mene je Partizan zadnji put osvojio YU ligu! Pa je moje pitanje; po kom sistemu ekipe iz nacionalnog sampionata idu u evro takmicenja ? Jel po reputaciji,random timovi ili po osvojenom mestu na tabeli iz prethodne sezone ? I da li se posle par godina osvajanja LS povecava broj ucesnika LS iz YU ?

Link to comment
Share on other sites

radi ti ovo na defaultu. jer sam ja radio na defaultu. gle i LS ti idu 3 kluba iz lige...inace imam novo napravljeno za FM 2012 ovo sa jugoslavijom. broj kluova se ne povecava a stavio sam po reputaciji država kvalifikacije za ligu prvaka. uglavnom 64 kluba su u ligi prvaka...i imas 3 kvalifikacijske runde... a šta se tiće grafike treba ti program pod nazivom fm guru da promjenis .xml fileove. nije komplicirano ali cu tokom danasnjeg dana staviti novi fajl od jugoslavije sa 7 pripadajućih liga.. nije isti sistem ko ovaj prvi jer mi u playoff-u za viši rang iz najnižeg ranga igraju partizan i crvena zvezda iz prve lie i to me mucilo...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

To si moraš sam urediti. Isto kao i za sve logose koje nemaš u igri. Imaš na prilogu koji sam radio za FM12 isto Jugoslavensku ligu, logo manji i veći od FSJ te dresove. Naći češ na forumu.. :)

Link to comment
Share on other sites

To si moraš sam urediti. Isto kao i za sve logose koje nemaš u igri. Imaš na prilogu koji sam radio za FM12 isto Jugoslavensku ligu, logo manji i veći od FSJ te dresove. Naći češ na forumu.. :)

Pokušavam pronaći dresove reprezentacije ex Jugoslavije,zastavu i logo od FSJ za FM 2012 za download,ali ne ide mi baš. Može li neki link odakle da to skinem.Inače sve radi super,pa je šteta da i to ne pronađem.Hvala puno...

Link to comment
Share on other sites

Pa jesi pročitao gore uvod i šta sam napravio? imaš u opisu lige i svega grbove manji i veći te dresove od jugoslavije...ostalo moraš da sam nađeš. ostale logose možeš naći ovdje na forumu...imaš metalic i naše logose. malo potraži :S

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |